Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce bym do niej dzwonil tylko smsowal

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie pije poranna kawe. Moja dziewczyna nie chce bym do niej dzwonil. Mowi ze woli sms-y. Wg mnie cos tu nie tak. Co sadzicie ?

Gość gość
Ciężko się rozmawia z penisem w ustach a SMS zawsze da radę sklecić.

Gość gość
A o czym można gadać o tej porze z kimś kogo się widzi codziennie prawdopodobnie? Dzień dobry jaka kawę pijesz?

Gość gość
Ma Cie w zapasie albo Twoj czas minal. Jesli ma dzieci to chce im pokazac ze Ty sie znia juz nie kontaktujesz.

Gość gość
Wstalam i takze kawuje. Szukalam innego tematu ale wyskoczyl ten. Moim zdaniem kogos ma i chce pokazac donowbikkm ze to Ty do niej nie dzwonisz. Zapewne ona do Coiebie nie dzwoni wcale. Woli napisac kja smsow jak to Cie kichs czyubi. Chlopie roz to sciema totalna. Po pristh za pare dbi powie Ci ze to Ty do niej nie dzwo is, i ze ona nie chce takiego zwiazku. Po poludniu czesto nie odbierala i dmugo gadala ptzez telsfon? I Ty sie nie mogles dodzwonic??? No to masz idpowiedz

Gość gość
Zalatwia cie w bialych rekawiczkach.

Gość gość
A ja powiem cos innego- NIENAWIDZE rozmawiac przez telefon. dla mnie to zawsze bylo traumatycznym przezyciem- dzwonic do kogos czy odbierac telefon, nawet z kims znajomym. Przez pierwsze tygodnie czy miesiace znajmosci z facetem to tez jest dla mnie katorga i unikam jak moge (w poczatkowych tygodniach nie odbieram telefonu czesto bo mam normalnie atak paniki prawie jak mam z nim porozmawiac). Teraz zmienilam prace na biurowa i jakos mi to pomoglo bo musze po prostu dzwonic i odbierac telefon ale jak moge to nadal unikam. Moze ona tez tak ma.

Gość gość
ja mam jak ty, dlatego wolę smsy.

Gość Gość

A ja pozdrawiam Brodnice, panią M i jej nowego faceta, tego od 100 dniowki

Gość Monika

chce miec wszystko na pismie- proste :)

Gość Gość

Bez problenu poprowadzi smsową rozmowę tsk jak ona chce. Napisze cos o czym było tylko mowione. Ty sie oburzysz a ona strzeli focha. Na pokaz oczywiście bo tak  naprawde to będzie sie śmiala. A za drobną oplatą udostępni smsy twoim wrogom. 

Gość Gość

Jak również pokaże swoim znajomym jaki to jesteś BEEEE

Gość Hey

A może jej wygodniej odp na wiadomość mozna wszędzie nie wymaga takiego skupienia jak rozmowa.