Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staramsietyle

O ciaze szybciej niZ o nową bieliznee

Polecane posty

Gość Staramsietyle

Tak nam wmawiano. Zawsze mówią z ch@@ujem nie ma żartów,babcia mówiła że o ciaze szybciej niż o nową bieliznę- wystarczy tylko kropla trzeba sie pilnować. Rok czasu i gdzie jest ta ciąża ? Tak nam wpajano od smarkatych lat ,a teraz płakać się chce przy staraniach jak przychodzi @ ... staramy sie rok czasu- mam podwyzszony testosteron i prolaktyna zaczynamy cykl z costagnusem I olejem z wiesiolka.. może uda się w następnym staraniu. A wy kobietki ile się staracie po jakim czasie wam się udało ? A może zaszliscie przy udziale jakis leków które wam pomogły? Lub diety ?

Gość gość
Zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań. Brałam tylko olej z wiesiołka. Ale w takim krótkim czasie nie wiem czy coś pomógł chyba dłużej trzeba by brać. Za to bardzo mi pomógł monitoring cyklu u lekarza.

Gość gośćgosc
1,5 roku z tym ze mam juz dzieci i kiedys to byly pierwsze cykle udane a teraz hmmm

Gość gość
Też zaczęłam brać olejek i costagnus:) mam nadzieję że pomoże

Gość gość
ech, też to swego czasu przeżywalam i to przy staraniach o dwójkę dzieci ! cykle idealne, wyraźne dni płodne, często czułam ból około owulacyjny i brak ciąży przez długi czas, szok...ale u mnie problem jest w głowie, mocno się nakręcam...

Gość gość
Jak dlugie macie cykle?

Gość gość
Dziewczyny stosujcie olej z wiesiołka. Przecież można go kupić w każdej aptece, polski olej Gal w kapsułkach najbardziej zachwalany. No i próbujcie, bo wielu tym sposobem się udało.

Gość gość
A ja Wam powiem jak mnie się udało najpierw kilka miesięcy nic a współżycie w dni płodne co drugi dzień i lipa... Dopiero gdy w płodne wspolzylismy codziennie to się udało,aha co do olejku z wiesiołka to owszem zaszłam w 1 cyklu i poroniłam,przy kolejnych 2 ciążach nie stosowałam bo się bałam tylko ta metoda,że codziennie przytulanko :-)

Gość gość
Najlepiej odpuscic, wiem latwo sie mowi ale wielu parom wlasnie wtedy sie udalo. Orgazm tez jest istotny bo pomaga. Powodzenia.

Gość gość
Nam zawsze mama mówiła ze o to łatwiej niż o nowa sukienkę ale faktycznie to może tak kiedyś było za komuny a nie teraz