Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowANNA

znów to zrobiłam... co teraz?

Polecane posty

Gość zdesperowANNA

Cześć dziewczyny. Muszę się Wam do czegoś przyznać. Otóż znów to zrobiłam. Pewnie będę żałować. Ale po kolei. Ostatnio znalazłam w sieci taki filmik, w sumie nie wiem dlaczego mi wyskoczył, kliknęłam w niego (link poniżej), obejrzałam i nie wiem co robić: https://www.youtube.com/watch?v=8tQaTvXHeu8 Pomijając treść, to już kolejny raz, gdy trafiam na kolesia, który mógłby być w moim typie, zajmuje się ciekawymi rzeczami, no ale... Czy w ogóle jest sens do niego pisać? Niesttey zadałam sobie to pytanie kiedy było już zbyt późno, bo właściwie już to zrobiłam. Próbowałąm nawiązać w ten sam sposób kontakt z innymi ludzźmi, ale rzadko odpisywali. Czy robię coś nie tak? Czy ci kolesie może są zbyt wysoko ode mnie, czy o co chodzi? Obawiam się, że znów kolejny mnie oleje. gdzie takich szukać? i czemu nie odpisują? Będzie wdzięczna za odpowiedzi, nie wiem co robić. Pozdrawiam

Gość gość
Napiszesz do niego, potem bara bara a Ty zapytasz na kafeterii: Czy jestem w ciąży?

Gość gość
Już to zrobiłaś? :( Mam nadzieję, że nie czułaś bólu przy rozdziewiczaniu :)

Gość gość
Napiszesz do niego, potem bara bara a Ty zapytasz na kafeterii: Czy jestem w ciąży?

Gość zdesperowANNA
Masuje sobie moją wilgotną muszelke az plyna soki potem wylizuje mi moj pies i sam zaczyna walic konia :)

Gość gość
Tak na prawde chodzi o nabijanie wyswietlen pod filmem dlatego link do Yt