Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwias

Szymon to mój syn głąbie!!!!

Polecane posty

Gość gośćsylwias

męża nie mam w znajomych a z tobą nigdy nie będę !!!

Gość gość
Leki weź

Gość gość
Współczuję dzieciom matki wariatki. Opisz jaka kupe zrobił twój dorosły syn.

Gość gośćSylwias
to nie jest śmieszne ! jakiś szaleniec chce zlecić jego zabicie bo myśli że to mój mąż ,własnie wysłałam na fb zaproszenie do męża -wszystko przez niego! przez to że go nie mam w statusie bo sobie nie życzył.Boję się o moje dziecko,mam koszmary i proszę mnie nie obrażać! Boże jakie leki??? czy was porąbało?Ten gnój tu nawet imię syna wymienił,napisał-,,zabiję z miłosci' nie wiem kto to i nie chcę wiedzieć!Ciekawe co wy byscie zrobili mając dorosłego syna ,on jest moją jedyną podporą .

Gość gość
Lecz się kobieto. I migiem do rejestracji na psychiatrę.

Gość gość
Szymon to ja i to o mnie chodziło a nie o Twojego syna.

Gość gośćSylwias
ten świr wchodzi na fb ,wie to z fb..chyba normalne że tam mam syna .Teraz świr wie nawet gdzie syn pracuje .Ja naprawdę się o niego boję!

Gość gośćSylwias
ja mam się leczyć? nie rozumiem ? czy ja piszę po chiński czy jak? cytuję,,zabiję z miłości''...nie obchodzi mnie że masz tego męża ,''wymienił imię Szymon ,ja pisałam wtedy na kafe z imienia i nazwiska a ten ktoś zwrócił się do mnie tymi słowami,napisał że podgląda mój fb.to było wtedy co peleton jechał..wczoraj to samo..dziś zbudziłam się z koszmarem.Mam podstawy do obaw -to ktoś kto mnie zna a nie zna męża ,zobaczył tylko syna na moim fb a że syn ma 21 l to bierze go za męża .Czemu niby mam się leczyć bo co???wc zoraj znowu,,ma mężą czy nie-będzie moja'' co to ma być !

Gość gość
daj linka

Gość gość
6.42 nie to nie o tobie człowieku,naucz się czytać!

Gość gość
Masz się leczyć bo nikt normalny nie przedstawia się nigdzie z nazwiska i nie opisuje swojego życia w szczegółach a ty nie masz szacunku do własnych dzieci które prawdopodobnie nie wiedzą co tu odp*****lasz. Teraz rozumiesz? Może ty masz upośledzenie stwierdzone.

Gość gośćSYLWIA suchy
jak mam dać linka jak to było w lecie co wypisywał do mnie te bzdury tutaj a pisałam podpisana tak jak teraz .Napisałam wtedy że mąż nie ma na imię Szymon-bo wymienił jego imię jako męża mojego, ale jeśli ten ktoś wtedy komuś coś zlecał to teraz tego nie odkręci boję się,on się nie podpisuje tu wszyscy są anonimowi. Domyślam się tylko że to ktoś z mojej byłej pracy.Ktoś kto nie zna mojej rodziny.Ciekawe co wy byście zrobili;-(wczoraj znowu pisał-,,ma męża czy nie-będzie moja''-chcę wierzyć że to nie ten sam psychol..tu znowu pisze.

Gość gość
Ktoś robi z ciebie beke a ty przezywasz. To zapłata za twoja głupotę. Ile masz lat kobieto? Zachowujesz się jakbyś miała 15 maksymalnie... Porazka.

Gość gośćSylwias
6.55 jaki to ma związek z tematem?? podpisuję się bo tu sporo kochanic męża które wypisują w eter bzdury pod moim imieniem a na to nie pozwolę!-nie raz mnie jakaś menda wrabiała i podpisywała się mną -choć fizycznie być tu nie mogłam!!!-wypisywała jakieś fanaberie niby ode mnie do kogoś .-dlatego się podpisuję! nie mam nikogo i nie chcę mieć ! a o syna się boję i mam prawo się bać!

Gość gośćSylwias
7.00 bekę? chciałabym żeby tak było!! naprawdę chciała bym! Syn nie raz miał już pogróżki.

Gość gość
Twój mąż ma kochanki a ty się jarasz że jesteście przykładnym małżeństwem :D idź do roboty kobieto i wstydu oszczędź. Sobie i dzieciom.

Gość gośćSylwias
7.06 nie obchodzi mnie ma czy nie ma!-twierdzi że nikogo nie ma ale ja mu nie wieżę widzę co ta szmata tu wyprawia.. małżeństwem jesteśmy i koniec kropka !!nikt nie będzie mi z tego powodu dziecka zabijał!!co to ma wspólnego z tym jak mój mąż się zachowuje?? syn już dosyć za jego krzywdy zapłacił .Do pracy? a co nie pracuję???przecież pracuję !zresztą czemu zmieniasz temat??

Gość gośćSylwias
przez ciebie napisałam nie wierze z błędem!jaram sie czy nie jaram to moja sprawa jesteśmy małżeństwem i koniec ,nikt nie będzie mi syna zabijał!!bo się pomylił to chore!!!

Gość gośćSylwias
z żadnym psychopatą też nie będę tylko dlatego że ktoś sobie coś uroił,wszystko przez to że nie mam męża w statusie na fb.

Gość gośćSylwias
a teraz słów kilka do psychola adresata przypuszczalnego bo serio nie mam pojęcia kto to,jeśli to ty M. to wiedz że nienawidzę cię nigdy z tobą nie będę coś sobie uroiłeś!!niech tylko mojemu synowi włos z głowy spadnie to oświadczam że zrobię wszystko żeby sprawiedliwości stało się za dość.Syn jest dla mnie wszystkim ,nie raz mi życie ratował! idę !czas mnie goni.

Gość gość
Stary psycholu podpisujacy się jako Sylwia ,wypisywaniem bzdur pod kogoś, nie poprawisz, swojej sytuacji !Żal.pl

Gość gość
Sylwia bądź silna, nie przejmuj się, zablokuj na fb kogoś nie odpowiada , są to obcy ludzie, jak i tutaj, wyjdź gdzieś ze znajomą zrelaksować się. Miej to z tyłu gdzie słońce nie dochodzi. Nie pozwalaj tutaj się wkręcać poczekaj z odpowiedzią długo nawet pare dni na drażniące tematy, zobaczysz to wszytko jest lipa. Pozdrawiam nabierz dystansu. Zielony.

Gość gość
Lipą to są wasze projekty i spamowanie forum od rana do wieczora ,nie broń ,aż tak swojej tfffurczosci ,bo nie wiadomo ,czy się z ciebie śmiać ,czy litowac ,no i wreszcie ktoś cos do ciebie napisał ,nie dziękuj ,to z litości tak mnie naszło z rana !

Gość gośćSylwias
7.44 Ty znasz Szymka bardzo dobrze Rafała tez znasz bardzo dobrze ,Fajnie ze ktoś ma dobre słowo .Dziękuję. ,boję się o niego ,chcę wierzyć ze to lipa naprawdę chcę!Zmieniam dziś prace.Nie mam koleżanek no może jedną ale nie chce zawracać jej głowy.Ja tej osoby nie mam w znajomych .

Gość gośćSylwias
7.44 to nie jest obca osoba to ktoś kto o mnie dużo wie najprawdopodobniej z mojej byłej pracy ,ktoś kto nie zna mojej rodziny.

Gość gość
8: 14 Widzisz się nie zgadza też zròb sobie wolne od pisania, w tym temacie jako jedyny nie nakręcam się, pròbuje pomòc ciebie stać na takie coś? widać że nie jaki masz w tym interes?

Gość gość
To głupi projekt ,wymyśl coś lepszego ,żeby można było się pośmiać ,a nie tylko litowac się nad tobą ! Stary ramolu ,niewiele już możesz ,nawet jako poeta i znawca klasyki ,wzbudzasz tylko politowanie . Z powstania pamietasz coś ,czy tylko ze wspomnień innych ? Wstydzisz się ,to widać ,bo zawsze pod pseudonimem i cudzym nazwiskiem ,nigdy jako ty !

Gość gość
ZGŁOŚ TO NA POLICJĘ A NIE TUTAJ. czy uważasz może że w całym necie masz wielbicieli czy może policja już nie reaguje na twoje zgłoszenia bo twoja mania wielkości osiągnęła tragiczny absurd?

Gość gośćSylwias
nie mam zaufania do policji ,są beznadziejni! znowu powiedzą że brak dowodów .

Gość gość
8: 45 dobrze się czujesz?