Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W których tygodniach ciąży najbardziej rosną piersi?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić biustonosz do karmienia i koszulę, ale nie wiem jak z rozmiarem. Mam jeszcze czas, bo to końcówka 6 miesiąca, jednak jestem ciekawa.

Gość gość
Nie ma reguły niestety... Na Lobby Biusciastych masz troche wskazowek: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,164316926,164316926,Stanik_do_karmienia_kiedy_kupic.html A tu pisze doradczyni laktacyjna: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,89788114,89788114,Ciaza_i_karmienie_piersia_a_kwestie_stanikowe.html

Gość gość
Ja kupilam wlasnie kolo 7 miesiaca i byly dobre, tylko mnie piersi nie urosly za bardzo, jedynie w ciazy mialam wiekszy obwod pod biustem.

Gość gość
Ja bym nie kupowała. W pierwszej ciąży piersi mi lekko urosły na początku i kupiłam sobie staniki o rozmiar większe. I tak do końca ciąży nie rosły dalej. A gdy przyszła laktacja... Matko, musiałam lecieć po staniki o kolejne dwa rozmiary większe! Po karmieniu wróciły do rozmiaru pierwotnego.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, jeszcze się wstrzymam trochę z tym

Gość bieliznianamama

Jak, to jest z tym powiększeniem piersi po porodzie? Słyszałam, że w przypadku karmienia piersią i duże laktacji piersi mogą znacznie powiększyć się. Niedługo rodzę i zamierzam kupić kilka biustonoszy i tak się zastanawiam nad ich rozmiarem.

Gość Gosc

Mi zawsze zaczynaly okolo 7 miesiaca, a potem to coraz wieksze. Przy nawale myslalam ze wybuchna

Gość bieliznianamama

To ja mam chyba problem, bo moje piersi prawie nie zmieniły swojego wyglądu i przy tym nie czuję, abym miała pokarm:/ a już za miesiąc rodzę:/kiedy pojawia się ten pierwszy pokarm?

Gość Gość

To chyba różnie, mnie już chyba ok 6 miesiąca zaczęło podciekać. Nic fajnego 😉

Gość bieliznianamama

To chyba zaczynam się martwić:/ może jutro wspomnę o tym mojemu lekarzowi:/ u mnie dosłownie nic się nie dzieje z piersiami, ani nie są jakoś powiększone, ani nie mam żadnego pokarmu:/ może ktoś miał tak jak ja?

Gość jasialala

ja miałam bardzo podobne problemy i powiem, że musiałam mocno pracować nad laktacją - prawie ją straciłam:/ początkowo bagatelizowałam problem, ale gdy po porodzie nie było prawie pokarmu musiałam zacząć działać i lekarz przepisał mi dobry środek na laktację, który pomógł mi rozkręcić produkcję pokarmu.

Gość Gość

Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzieTu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację". Tu będzie spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację.  spam goówna "na laktację. Tu będzie spam goówna "na laktację. 

Gość gośc mimi

Mnie troszeczkę urosły piersi na początku ciąży. I to wszystko. Nic mi nie wyciekało, podobnie jak u bieliźnianej mamy. A potem po porodzie.🙄 Miałam takie piersi, że mogłam ich dotknąć brodą. Koszmar. Pokarmu miałam tyle, że mogłabym wykarmić całą porodówkę. Chyba nie ma reguły i nie ma sensu się zamartwiać zawczasu.