Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sculpt

Praca w branży IT

Polecane posty

Witajcie, jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany, mam propozycję pracy w nowoczesnej agencji. Jest to firma oferująca najbardziej innowatorskie rozwiązania, które mają na celu polepszyć i usprawnić pewne procesy. Altimi Software House poszukuję osób z branży IT https://altimi.com/praca-it/ na takie stanowiska jak C++ developer, javascript developer czy ios developer. Nie ma to znaczenia czy macie już pewne doświadczenie, czy dopiero jesteście na początku swojej przygody z programowaniem, agencja poszukuje osób o zróżnicowanych kompetencjach.

Gość gość

Jeśli chodzi o branżę IT to warto zerknąć też na oferty pracy w Intelligent Technologies, z tego co wiem, oferują stabilne warunki, możliwość rozwoju i bardzo atrakcyjne wynagrodzenie

Gość Cysia79
Cytat

Pracę w IT mogę polecić Ci Intelligent Technologies. Stabilne i uczciwe zatrudnienie. Dobra kasa i duze możliwosci rozwoju 🙂

Gość gość

Dobra firma musi gwarantować przede wszystkim stałą i rzetelną obsługę i tutaj klient musi być po prostu usatysfakcjonowany z wyboru takiej firmy. Ja ze swojej strony polecam firmę www.itomega.pl/.

Gość Miłosz

Praca w IT jest dla mnie drogą do kariery, dzięki pracy w intelligent technologies rozwijam się i zarabiam dobre pieniądze.

Gość Grzes
Cytat

Cytat

U mnie kariera w tej branży rozpoczęła się w firmie intelligent technologies. Jestem wdzieczny firmie za to ze moglem sie tak bardzo rozwinąć. Polecam każdemu na start to miejsce. Świetnie przygotowuje do dalszej kariery.

Gość Maks

Swoją zacząłem w firmie intelligent technologies i przyznam że podobało mi się. Wysoki poziom rozwoju osobistego i duży nakład na zdobywanie kwalifikacji