Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PAULINA DYNKOWSKA !!!!

Polecane posty

Gość gość

czy wie ktos moze z jakiego powodu paulina poszla z tym gruzinem do hegi hostelu?? nie mige tego znalesc w necie. moze oni sie znali?? dziwne zeby z obcym poszla do hotelu. wiem ze ostro teraz pojade ale wyglada mi to troche na prostytucje. . no chyba ze ten gruzin jest tak zejebisty ze potrafi wyrwac na chate taka ladna kobiete w jejden wieczor. bo ja nie wiedze innych moiwosci albo poszla z nim sluzbowo albo ja poderwal

Gość gość
sa rozne mozliwosci -moze jej zagrozil -moze zastraszyl -moze uzyl jakiegos podstepu z tego co gdzies czytalam jej brat znal srodowisko gruzinow bo jest w druzynie gdzie graha, zreszta jego znajomy gruzn przepraszal za jej smierc, wiec skoro jej brat znal gruzinow, bywali u nich w domu( nie mowie ze tych konkretnch) zgodzila sie tam pojsc lub mowie uzyl podstepu lub grozby

Gość gość
moze zaproponowal ze cos jej tanio sprzeda lub cos ma przekazac bratu lub jego znajomym gruzinom, to byl hostel, miejsce publiczne wiec..nie nalezy tez wykluczyc ze od slowa do slowa dogadali sie ze on to gruzin a ona gruzinow zna,,moze nawet znala tego konkretnego nawet z widzenia-no i tez trzeba wziac pod uwage ze nie do konca mogla kontaktowac po calej nocy i stracila czujnosc