Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz sie zmienił po przeprowadzce

Polecane posty

Gość gość

Hej, wcześniej mieszkaliśmy z teściowa, od miesiąca wynajmujemy mieszkamy i maż sie zmienił. Wcześniej obiady gotowała nam jego matka, robi mi wyrzuty ze nie smakują tak jak u jego mamy. Każe mi gotować wg przepisów matki, a ona gotuje tak średnio moim zdaniem. Jestem w ciąży w 8 miesiacu, wiec ciężko mi się poruszać i często boli mnie kręgosłup. Sprzątam w domu codziennie ale w domu się zbiera co chwile, dzisiaj np bolała mnie dość mocno głowa i nie zdążyłam w kuchni posprzątać po gotowaniu a on krzyczał czemu tego nie sprzątnęłam mówię ale tu burdel itp on nic w domu nie robi, po pracy siedzi przed kompem do 1-2 w nocy. Do tego nie ma prawka wiec muszę go codziennie wozić do pracy i robić mu kanapki bo on sam sobie nie zrobi. Boje się co to będzie jak się mała urodzi, nie wiem czemu tak się zmienił, czuje się jak służąca :( twierdzi ze on pracuje a ja mam ogarniać cała chałupę

Gość gość
błędem było mieszkanie z teściową. Oboje nie wiecie jak wygląda życie we dwoje

Gość gość
Udawaj że Cie boli wszystko i nie dasz nic zrobić. W 8 m-cu masz prawo. Nie dawaj się. Co będzie chłopak czy dziewczynka?

Gość gość
Biedaczek , nie smakuja jak u mamy . Duze dziecko .

Gość gość
Mam nadzieję że to prowo

Gość gość
Nie reaguj na krzyki. Nie wchodz w polemike. To nic nie da. Tylko podniesiesz sobie cisnienie. Odpoczywaj przed rozwiazaniem. Przy takim facecie to raczej nie bedziesz mogla liczyc na pomoc przy noworodku. Klotnie wygrywa ten, ktory nie bierze w nim udzialu. Ell.

Gość gość
Mów mu metodą zdartej płyty: Zamknij mordę, sam się obsłuż, posprzątaj po sobie. I tak w kółko. Nie daj się! burakowi;)