Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oglądacie w polskiej telewizji?

Polecane posty

Gość gość

Ja oglądam M jak miłość, Na dobre i na złe, Ameryke Express i wiadomości, ale na różnych kanałach, czasem tvp czasem tvn. Oglądam też niektóre filmy fabularne, ale ostatnio często się powtarzają i nie ma ciekawych. Niezbyt dużo, kiedyś więcej telewizji się oglądało.

Gość gość
Od ponad roku nic, nie mam podłączonej anteny. Poziom tv to obecnie dno, same reklamy. Komercja, traktują ludzi jakby nie mieli mózgu. Kiedys tylko wytrzymywalam programy śniadaniowe, bo przynajmniej jakoś redagowane i coś tam było, ale tez słabo. Czasem obejrzałam Cejrowskiego, maklowicza, okrasę, kiepskich, k,kossakowskiego, i ten program Martyny o kobietach. W reszta to dno

Gość gość
nie ogladaj szatanskiej tv, wszystko co ogladacie na tv jest klamstwem, do zwodzenia i programowania was

Gość gość
Nie oglądam TV i nie przeglądam portali informacyjnych bo: TVN - propaganda lewicowa TVP - propaganda prawicowa Polsat - propaganda lewicowa Onet - propaganda lewicowa RMF - propaganda lewicowa Tok Fm - propaganda lewicowa WP - propaganda lewicowa Zet - propaganda lewicowa Polskie radio - propaganda prawicowa Na temat - propaganda lewicowa Newsweek propaganda lewicowa Gazeta wyborcza - propaganda lewicowo-neo-komunistyczna Nie - propaganda lewicowo neo-komunistyczna Gazeta Polska - propaganda prawicowa Rzeczpospolita - propaganda lewicowo-liberalna D. Gazeta Prawna - propaganda lewicowo-liberalna Gazety lokalne - 97% własność Niemiecka - propaganda lewicowa

Gość gość
Nic, gdyby nie to, że używamy do gier to byśmy się tv pozbyli.

Gość gość
Ja oglądam tylko niemieckie programy

Gość gość
Szkło kontaktowe, TVN24 i czasem jakis ciekawe filmy na róznych proramach. Lubie tez program Nasz nowy dom i wszystkie poradnikowe ( dom, ogród itp ) HGTV i na innych kanałacvh.

Gość gość
dziś - nie chodziło chyba o programy informacyjne, tylko ogólnie

Gość gość
Kuchenne rewolucje , Mam talent, filmy, wiadomosci. Byle nie Kurwizję.

Gość gość
A ja ogladam Rolnika co szuka Zony i Klan, tu sie anonimowo przyznam :)

Gość gość
nic, nie mam żadnej polskiej telewizji

Gość gość
M jak miłość jak zobaczyłam jesienią zapowiedzi to powiedziałam, że nie obejrzę już żadnego odcinka i trzymam się tego, a nawet łatwo, bo już w ogóle w tv ciężko o cokolwiek sensownego:) Mamy Netflix i w sumie wolę tam coś zobaczyć, bo uwielbiam kryminały, a tego w tv mało

Gość gość
Buffy, postrach wampirøw, to moje guilty pleasure.

Gość gość
Tylko GRA O TRON. Czekam z niecierpliwością na kolejny sezon.

Gość gość
Chyba nie ma już polskiej telewizji :( Ja nic nie oglądam. Chyba, że kuchnia+ się liczy.

Gość gość
"Historie wielkiej wagi" i mecze - LM, LE, PL oraz tenis, ale tylko mężczyzn, bo mecze kobiet najczęściej są nudne.