Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magd26

Praca w niemczech za barem

Polecane posty

Gość Magd26

Witam mialam dzis pierwszy dzien w Pracy w niemczech za barem masakra:-( Moj Niemiecki jest Perfect Ale To co sie dzieje tam jest masakra zrezygnowalam po jednym dniu mialam pracowac za barem za najnizsza stawke 9,20 pod koniec Pracy zaproponowano mi czy jednak nie przejsc na kuchnie chce gdzie tam robia za minimum 11€ na godzine a j mialam umowe na za barem za moja najnizsza stawke chcieli Mnie przeniesc za podobno pieniadze jestem w szok co tam sie dzieje

Gość Magd26
do tego co wieczor musialam goscic u siebie w lozku tuzin sniadych mezczyzn :classic_cool:

Gość Magda26gość
Nie chodzi o pracownikow Ale o szefostwo jak oni chca wykorzystywac ludzi

Gość gość
za barem są łóżka?

Gość Magd26
nie ma ale lozko tez bylo miejscem mojej pracy tak samo jak bar i niestety za taką samą stawke :(

Gość gość
dziwne że u siebie musiałaś gościć teraz pracodawca powinien zapewnić wygodę tym bardziej niemiecki

Gość gośćMagda26
Ktos tam sie podszywa podemnie chodzi o To ze oszukuja strasznie umowe podpisalam jako barmanka i z oplaca jako barman a po jednym dniu okazalo sie ze jednak Wole Mnie na kuchni za te sama stawke Czyli nizsza ale na kuchni :-))

Gość gośćMagda26
w sypialni mozna bylo zarobic kilka euro wiecej na dzien niz w kuchni i chetnie z tego korzystalam :classic_cool:

Gość gośćMagda 26
Ktos ma leb kaputt widac ze sie podszywasz bo malo wrazen z Kims w luzku ktos cie nie wydymal Albo d**y nie dal widac mozesz sie odj***c odemnie ?

Gość gość
ja akurat pracowalam w meksykanskiej restauracji w kuchni-robilam salatki a potem tez gotowalam,swietnie bylo.jakos nie widze siebie za barem albo jako kelnerka.