Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konfrontacja z kochanką i byłym pomocy

Polecane posty

Gość gość
Ale nie mogę jej w tej chwili zawieść, jesteśmy umówione na tę konfrontację i co teraz ja nagle odmowie?

Gość gość
Niezłe przedszkole. To idź. Oczywiście nie zapomnij założyć potem tematu. Pisze serio, bo jestem ciekawa co z tego bedzie.

Gość gość
Albo tu napisz.

Gość gość
Jaka konfrontacja? Przecież on już wie że się znasz z tamtą. Bez sensu. Daj sobie spokój.

Gość gość
Autorko póki nie dorośniesz daj sobie spokoj z facetami.

Gość gość
Autorka musi miec pewność, ze do siebie nie wrócą. Telenowela normalnie.

Gość gość
Od niej odbiera telefony, ode mnie z kolei po tym wszystkim przestał, bo ja już do niego nie dzwonię. Wiem, że ona mówiła o kilku rzeczach, które on powinien zmienić w swoim domu i on te wszystkie rzeczy o których ona mówiła zmienił. To wygląda tak jakby on to wszystko robił z myślą o niej i dla niej. Coraz bardziej wątpię czy ja tam powinnam pójść.

Gość gość
A innym wypadku wyjdę na głupią, po co tam pójdę robić z siebie idiotkę? Pytać dlaczego zawracał w głowie mojej córce i mnie? Dlaczego byłyśmy wyłącznie zabawkami?

Gość gość
To, ze ty poznałaś corke z nim, to twoja decyzja, ze wciągnęłas dziecko w ledwo co poznanego faceta. Rozumiem rozgoryczenie, ale kobieta, ktora zaraz dobiegnie 40, zalaca sie niczym 12 latka, Robi z siebie głupka i jest wkurzająca:o dlaczego to, dlaczego tamto, dlaczego tak mowil, dlaczego tak zrobił - a co, miał mowic, ze chce tylko pobzykać?:O wiadomo, ze facet obiecuje złote góry:O zapytaj siebie tez, jaki błąd popełniasz, ze ci związki nie wychodzą. Stary facet, który lubił sobie imprezować, jesli to jakis stary kawaler, ktory nie ma dzieci i tylko imprezował to nie mam pytań, to raczej było marne tło, zeby tworzyć rodzine z kobieta z jeszcze względnie małym dzieckiem:o zreszta, juz po miesiacu było do d**y, wiec nie wiem dalej nad czym kruszysz kopie. Dalej pisac nie bede, bo pisałam ze sto razy na innym topie.

Gość gość
Stary facet i taki *****cz?Ma takie powodzenie?Co w nim jest takiego że laski na niego lecą? Autorko,ja mam 40 lat,mąż 46 i teraz dopiero dostrzegam to,że on jest dla mnie za stary chociaż jest wysoki,szczupły.A ty młodsza ode mnie i z dziadem się zadajesz?

Gość gość
Podwójny rozwodnik. Przed pierwszym małżeństwem rozleciał się jego ślub. Czyli 3 razy zrywal, ma dzieci których nie szanuje. Szkoda słów. Wstydzę się tego ale ja w życiu nie zaznalam ciepła on mi tego ciepła trochę okazał i ja zwyczajnie lgnelam do niego z czasem zakochałam się wiem głupia naiwna idiotka ze mnie.

Gość gość
Nie wiem co jest w nim takiego ale jest przystojny, ma dłuższe kręcone włosy i taki szlachetny wygląd. Sprawia wrażenie poukładanego człowieka, naprawdę to tylko pozory