Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obcokrajowiec544

Jaki macie stosunek do emigrantów, którzy przyjeżdzają do Polski?

Polecane posty

Gość Obcokrajowiec544

Hej! Jestem z Ukrainy. Jestem ciekaw co myślicie na ten temat. Czy jesteście przeciw temu? Możecie także coś zapytać o Ukrainie, Ukraińcach. Jestem otwarty na rozmowę

Gość amBrożyk
Ukrainiec przybywający do Polski , który jedzie do pracy NIE potrafi NIC, nie zna najnowszych technologi , nie potrafi obsługiwać prostych elektro-narzędzi, capi i śmierdzi , przepocony , nawet śpi w tym samym ubraniu , w którym pracował przez wiele godzin, śmierdzi gorzelnią i browarem, więcej zepsuje niż zrobi , intelektualnie prezentuje średniowiecze i wygląda jak 'dziura w drodze' na Ukrainie , po miesiącu pobytu w Polsce nagle Ukrainiec zaczyna rozumieć, że capi do tego stopnia , że musi się umyć i wykąpać , został wrzucony pod prysznic a Jego 'capiące ubranie' zabrali pracownicy firmy EVER , kilka osób rzuciło pawia na asfalt , Ukrainiec w końcu wskoczył w ubranie firmowe BUDUMAXI , nauczył się trochę w Polsce posługiwać narzędziami i zaczął normalnie pracować , otrzymał stawkę 5000 PLN netto miesięcznie jako 'szalunkowy' na budowie i nagle spakował się i wyjechał podobno do Niemiec , jak Niemiec poczuję, że Ukrainiec capi to wyleci z pracy natychmiast bez powrotu do pracy !