Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam znajomych.

Polecane posty

Gość gość
nie wiesz co prawisz, życie jest najwyższym priorytetem, nawet gdybyś miał obcować z takimi "kretynami" jak ja, jeżeli sądzisz inaczej to chyba za bardzo wierzysz w romantyzm

Gość Zdegustowany Idiotyzmem
Bardzo trudno odejść? Kurwa, nie żartuj sobie. Jesteś upośledzoną pizdą która narzeka, a sama sobie jest winna.

Gość gość
do autorki : pewnie że nie jest łatwo zmienić, no ale kto jak nie ty ?

Gość gość
rzucasz bluzgami na prawo i lewo, zamiast starac sie zrozumiec ? gdzie tu sens

Gość gość
I zabrzmi to strasznie, ale żałuję że nie traktowałam ich inaczej, że mimo wszystko próbowałam być dobra dla nich, jakoś zrozumieć, nie strzelam fochow, nie byłam pamietliwa. Nie Pokazywalam że mogę mieć każdego, chociaż zawsze miałam powodzenie. Normlana kobieta. Dziś już taka nie będę bo widzę że nie warto. Nie warto być w porządku, bo później facet tak zadziwi że zbyt późno otworzysz oczy.

Bo szlag mnie trafia. Jak Ci się coś nie podoba, to zabierasz dupę i idziesz. Jeżeli ktoś robi coś co ci się nie podoba, to mówisz mu ze ci się to nie podoba jeżeli ma to gdzieś to zabierasz dupę i idziesz. Nie ma w tym żadnej życiowej filozofii

Gość gość
poprawnie jest traktowac ludzi dobrze, ale tylko gdy dobroc jest odwzajemniona, w przeciwnym wypadku trzeba ostro. tak jak mówie, szanuj sie a bedzie lepiej

Gość gość
Zdegustowany poczytaj może kilka ciekawych książek na ten temat A później się wypowiadaj Panie inteligentny inaczej. I to mnoe najbardziej dziwi w ludziach, takie właśnie nastawienie, myśli że jak dziewczyna się z nim Poklocil tzn że jest toksyczna. Gowno wiesz, ale może trafi ci się kiedyś ktoś kto ci pokażę o co chodzi.

Gość gość
no ale co z tym zrobisz ze cie szlag trafia, przyszlimy tu pogadac a nie się wkurwiać

Gość gość
zdegustowany widzę że sam sobie tym Nickiem w stopy strzelasz. Masz bardzo płytkie ograniczone myslenie. Lat 18? I dziewczyna dała kosza. Co wiesz o związkach toksycznych, psychopatii zaburzeniach? Nic. Więc siedz cicho.

Gość gość
Zdegustowany Idiotyzmem dziś Bo szlag mnie trafia. Jak Ci się coś nie podoba, to zabierasz d**ę i idziesz. Jeżeli ktoś robi coś co ci się nie podoba, to mówisz mu ze ci się to nie podoba jeżeli ma to gdzieś to zabierasz d**ę i idziesz. Nie ma w tym żadnej życiowej filozofii x Jest coś takiego jak przywiązanie emocjonalne, często wykorzystywane przez toksycznego partnera. Nie masz pojęcia jak funkcjonuje taki związek, bo nigdy nie miałeś z tym styczności.

Gość gość
no to są skrajne książkowe przykłady, rzadko spotykane w pełnej krasie, dziewczyna ma problem sporej wagi, ale to nie ejst znowwu kataklizm, troche pracy nad sobą i bedzie cacy Ps. co do książek to huja tam jest, można se poczytac w co ludzie wierzą, , życie to pokazuje pazur dopiero

Ugh, spoko zyjcie sobie dalej w bańce mydlanej. Myślicie tylko o swoich problemach, tylko o samym sobie i oczekujecie specjalnego traktowania od innych. Polecam pozbydz się zawyzonej samooceny i spojrzeć w końcu prawdzie w oczy, zamiast zrzucać winę na innych za swoje własne niepowodzenia.

Gość gość
każdy z nas jes egoistą , ty nie myślisz o sobie ?

Gość gość
patrzac w ten sposob to autorka tez jest egoistką

Gość gość
i kto tu prosił o specjalne traktowanie, o normalność raczej

Gość gość
01.37 Kochany mówisz o sobie? Jak na razie widzę tylko twoje problemy emocjonalne. Wysyłasz się na osobie która mówi że cierpiała w związkach, pyta co zrobić by się otworzyć na ludzi A ty p********z smutny, o sobie i swoim ja. To że Ty jestes super już wiemy, że masz problemy z sobą też. Jeśli nie masz nic sensownego do dodania może zamilcz hm?

Gość gość
Egoistami są toksyczni ludzie, nie ich ofiary.

Gość gość
zależy kto jak rozumie pojęcie egoizm

Gość gość
1:40, jeśłi to było do mnie to ok, zamilczę

Gość gość
Czy możecie założyć kolejny wątek o tym jak rozumie się egoizm? Na boga A jak można rozumieć? Co to za samozwańczy filozofowie tutaj. Jet tylko jedno pojęcie egoizmu. Nie 15. Zdegustowany wylewek swoje żale pod innym wątkiem. Autorko rozumiem przez co przeszłas. Wyjdź do ludzi. Głowa do góry.

Gość gość
Myślę, że każdy wie co to egoizm. Jednak w ludziach toksycznych jest bardzo wyczulony, wszystko musi być podporządkowane pod ich dyktando. Ofiara ma obowiązek domyślać się czego pragnie toksyk w danym momencie i czuwać, nie zapominając ani na chwilę o jego potrzebach.

Gość gość
1.48 Dokładnie tak, toksyczny związek to najgorsze co może nas w życiu spotkać.

Gość gość
o to to to, no poprostu można to różnie rozumieć i tyle

Gość gość
1;48 a to o czym mowisz to jest despotyzm

Gość gość
To jest toksyczny człowiek, tak czy inaczej. Resztę można sobie dopisać.

Gość gość
suma summarum, zalecana rekonwalescencja i rozważny wybór partnera. tyle