Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzuciała mnie bo jestem chory

Polecane posty

Gość gośćparassolka
gdzie oceniam? mówię co myślę bo denerwuje mnie to ,to są ludzie, oni też mają prawo być kochani .Wkurza mnie ludzka znieczulica .Wczuj się w ich rolę,nigdy nie wiesz co ciebie może spotkać,świat nie jest zero jedynkowy ani czarno biały.Gdyby wszyscy tak myśleli jak ty to osoby chore były by na starcie skazane na śmierć ,porzucone i zostawione same sobie ,uważasz ze to normalne?Ciesz się ze jesteś zdrowa.

Gość gośćparassolka
12.00 dokładnie

Gość gość
Kto ci powiedział że jestem zdrowa? Za bardzo się emocjonujesz i tyle. I masz problemy z logicznym myśleniem bo ja o niebie ty o chlebie... Odpowiadasz sobie rzeczy których nie napisałam nawet. Drażnią mnie tacy ludzie.

Gość gośćparassolka
12.06 obrażasz mnie.

Gość gość
Jesteś jednak idiotka...

Gość błękitnaa
Od omówienia problemu do wyzwisk, nic nowego 😴

Gość gośćparassolka
12.06 a mnie drażnią ludzie tacy jak ty którzy wstydzą się chorych albo uważają ich za odpad społeczny.Tyle w temacie Trochę pokory i empatii życzę.Nie masz pojęcia ani czym jest miłość ani czym jest miłosierdzie wobec chorych ,jak się domyślam w Boga tez nie wierzysz bo gdybyś wierzyła to nie pisałabyś w ten sposób ale to już nie mnie oceniać,Bóg tylko ma to prawo nikt więcej .

Gość gośćparassolka
12.11 widzisz chamstwo i tyle w temacie ,wieczna agresja jeśli ktoś wyraża swoje zdanie ,nie warto tu pisać bo jak grochem o ścianę i jeszcze wyzwiska .Mnie ocena kogoś takiego nie rusza -ani jej wyzwiska,znam swoją wartość.

Gość gość
GDZIE napisałam że traktuje takich ludzi jak odpad społeczny? To są twoje UROJENIA dlatego też jesteś idiotka. Przylazisz do tematów i je roz******lasz swoją paranoja. Skończ się podniecać stara kretynko i odpuść do każdej dyskusji swój rozum o ile go masz zamiast wmawiać ludziom coś czego nawet nie pomyśleli. Później płaczesz że ktoś cię obraża. Akcja reakcja. Mówi Ci to cos?

Gość błękitnaa
gośćparassolka dziś 12.11 widzisz chamstwo i tyle w temacie ,wieczna agresja jeśli ktoś wyraża swoje zdanie ,nie warto tu pisać bo jak grochem o ścianę i jeszcze wyzwiska .Mnie ocena kogoś takiego nie rusza -ani jej wyzwiska,znam swoją wartość. x I tak trzymaj, bo tutaj to głównie hejt i wyzwiska. To nie jest normalne forum ;)

Gość gośćparassolka
12.17 to prawda .

Gość gość
Prawda Sylwii to g****o prawda. Nie będzie mi jakąś paranoiczka wsadzac w gębę słów które tutaj nawet nie padły z mojej strony. Czujesz się dowartosciowana?

Gość gość
gość dziś Na twoim miejscu nie unosilabym sie tak. Padaczka padaczce nie rowna. Sama choroba utrudnia wykonywanie roznych zawodow. Nie kazdy ma taka charyzme, by swiadomie uczestniczyc w atakach padaczki. To dopiero poczatek znajomosci, wiec ma pelne prawo sie wycofac. Co innego gdyby to zdarzylo sie po slubie. Na dobre i zle. Ale w tym konkretnym przypadku nie powinienes miec do niej zadnych pretensji. To twoj problem (niestety) i trzeba to zaakceptowac. Pozdrawiam. Ell. x DO jasnej cholery, czy dociera do twojego pustego łba, że mam łagodną padaczkę, nie telepie mnie co chwila inni mają gorsze stany ja nie. I wiesz co.. nie rozumiem twojego jakże płytkiego myślenia . Bronisz słabości tej dziewczyny, a nie potrafisz spojrzeć realnie na to wszystko. Jasne niech sobie księcia z bajki znajdzie bez chorób, wgl jeszcze żeby świętym był oo to już będzie najlepsze.... jeśli dla niej padaczka w formie ŁAGODNEJ , jest przeszkodą to ciekawe co by zrobiła jak by było gorzej, pewnie też by zwiała. Ale jasne dla ciebie słabi ludzie są pioryterem , i wiesz co nie znasz mojej choroby jej przebiegu to nie wypowiadaj się bo nie masz prawa mówić co jest dla mnie lepsze a co gorsze

Gość gośćparassolka
12.17 weź coś na uspokojenie i pohamuj swój wulgarny język.Nie życzę sobie takich epitetów w moim kierunku .To jest forum publiczne ,nie ty decydujesz o tym co mam pisać lub gdzie mam pisać .Źegnam.Ps...i to nie ja rozwalam ten temat tylko ty swoim nagannym zachowaniem i postawą pozbawioną współczucia i pokory .Jeśli tak bardzo przeszkadzają ci chorzy i tematy takie jak ten to po jakiego grzyba się tu udzielasz?.Dziwne.Nie zniżę się do twojego poziomu tego pseudo ,,dialogu'' o nie na to nie licz.

Gość gość
Może cię rzuciła bo zachowujesz się jak królowa dramatu? Trzeba było jej to wytłumaczyć i jej tak nawrzucac jak tej wyżej? Ludzie mają prawo rzucać każdego nawet jeśli nam to nie po nosie. Czego oczekiwałes pisząc ten temat? Że każdy będzie Ci slodzil bo jesteś chory i biedny? Dorosnij.

Gość gość
Tak to już jest z ludźmi. Ja też znudziłam się swojemu facetowi jak zachorowałam.

Gość gość
Sylwia pocaluj mnie w d**e. Wariatko. Nikt cię nie traktuje poważnie tutaj. Żegnac to ty się powinnas przed plonacym krzyżem i błagać o wybaczenie za twoja pyche.

Gość gość
gość dziś Chyba dobrze ze się dowiedziales teraz niż później. Ludzie ogólnie boją się chorób wszelakich. Pewnie przed oczami miała wizję jak się rzucasz z piana więc się wystarczyła. Nie ma sensu uświadamiać ciemnoty. x jak miałem padaczki żadnej twojej wymyślonej piany nie było, przygryzłem co najwyżej sobie język. Moja siostra to widziała, moja druga siostra też. Jest dobrze, badanie mam okej,

Gość gość
gość dziś Może cię rzuciła bo zachowujesz się jak królowa dramatu? Trzeba było jej to wytłumaczyć i jej tak nawrzucac jak tej wyżej? Ludzie mają prawo rzucać każdego nawet jeśli nam to nie po nosie. Czego oczekiwałes pisząc ten temat? Że każdy będzie Ci slodzil bo jesteś chory i biedny? Dorosnij. x nie oczekuje słodzenia , nie oczekuje niczego. Denerwuje mnie tylko podejście, ale ty dalej rżniesz z siebie głupa. Tłumaczyłem jej mówiłem jej na spokojnie że to nic strasznego, ale do niej nie dociera to, czuję się jak jakiś trędowaty, jak w średniowieczu albo nie kilka lat temu jeszcze ludzie padaczkę uważali że to jest równe trądowi , jak widać w niektórych umysłach nadal jest średniowiecze, pomimo postępu medycyny

Gość gośćparassolka
12.24 to prawda .Wiesz co myślę? nie była Ciebie warta ot co.Wkurza mnie że świat coraz bardziej sprowadza człowieka do roli ,,kasiastego modela-modelki ,w dodatku nieśmiertelnego ''spójrz na instagram ,nie zobaczysz tam ludzi na wózku -wypindrzone pudernice i wypasione auta albo wyrzeźbione sylwetki ,w tym ,,chorym'' -celowo użyję tego słowa ,świecie nie ma już miejsca na ludzi prawdziwie chorych i potrzebujących opieki.Wkurza mnie to.Co jest prawdziwą wartością czy jest nią miłość? nie sam widzisz ze nie i to jest chore właśnie.

Gość gośćparassolka
12.27 nie był Ciebie wart.

Gość gość
Ok jeś idiotką

Gość gość
To po co płaczesz? Po co ci kobieta ze średniowieczem w głowie? Pogodz się z odrzuceniem i żyj dalej zamiast roztrzasac. Jej prawo. Olała cię bo chciała.

Gość gość
A ja nie potrafię kochać człowieka z wadą zdrowotną i obojętne mi, czy on nie ma dłoni, czy ma padaczkę, czy nie słyszy/ nie widzi, czy ma kłopoty z psychiką. Nie potrafię i już. Może to być świetny kumpel, ale o "motylkach' nawet nie ma mowy.

Gość gość
Tacy z was znawcy padaczki jak z koziej d**y trąba!!!

Gość gośćparassolka
12.28 wariatko? licz się ze słowami ,!zresztą chyba piszesz o sobie .Nie tylko ja to widzę ,agresja ,wyzwiska ,bluzgi wiadro pomyj tylko tyle potrafisz ? tylko na to cie stać? skąd te emocje?masz widoczny problem sama ze sobą .Cóż ja ci w tym nie pomogę .

Gość gość
gość dziś A ja nie potrafię kochać człowieka z wadą zdrowotną i obojętne mi, czy on nie ma dłoni, czy ma padaczkę, czy nie słyszy/ nie widzi, czy ma kłopoty z psychiką. Nie potrafię i już. Może to być świetny kumpel, ale o "motylkach' nawet nie ma mowy. x bo twój umysł jest mocno ograniczony i tyle

Gość gość
gość dziś Sylwia pocaluj mnie w d**e. Wariatko. Nikt cię nie traktuje poważnie tutaj. Żegnac to ty się powinnas przed plonacym krzyżem i błagać o wybaczenie za twoja pyche. x jesteś opętana

Gość gość
Ok, ale dlaczego Polska to taka cebulandia? Na zachodzie schizofrenik może normalnie funkcjonować w społeczeństwie. U nas ludzie myślą, że każdy schizofrenik to utajony morderca. Zacznijcie może więcej czytać bo to żałosne. Niedoszła autora spieprzyła bo jest zwyczajnie głupia.

Gość gośćparassolka
12.38 bo nie masz miłości ani Boga w sercu ,to co nazywasz ,,motylkami '' nie jest miłością i mało z miłością ma wspólnego -jest tylko pożądaniem (pociągiem seksualnym )to jest przykład tego o czym pisałam wcześniej ...Miłość nie mówi ,,nie potrafię'' -Psalm o miłości.-polecam przeczytać.