Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzuciała mnie bo jestem chory

Polecane posty

Gość gość
Widać że nie zrozumiałas tematu ani trochę. Gdyby każdy miał być taki fałszywy jak ty to trzeba by dawać szansę dosłownie każdemu bo przecież jak się kogoś odrzuci to jest się odczlowieczonym. Żenujące...

Gość gość
Powód był prawdziwy, nie chciała z nim być bo był chory. O co ci chodzi?

Gość gośćparassolka
19.32 uczucie nazywasz biznesem? gratuluję! szczerze nie chciałabym być z kimś kto myśli takimi kategoriami jak ty .Widzisz jednak wyciągnęłam to z ciebie .Celowo drążę temat żeby ci pokazać jakie masz podejście do związków Nie wiesz czym jest miłość do drugiego człowieka ,dla ciebie wszystko jest biznesem .Żal mi ciebie

Gość gość
Ja nie chciałabym być z taką baba jak ty. Prawdopodobnie jesteś jedną z tych wiecznie egzaltowanych bab które ciągle gdakaja nad uchem i szukają dziury w całym. Ble masakra i tragedia. Takie są najgorsze i dziwi mnie ze jakiś frajer godzi się dobrowolnie na życie z taką. W każdym wpisie kreujesz się na matkę bosko licząc na oklaski. Weź kobieto nazryj się snikersow albo upierz gacie staremu synowi zamiast się rzucać na kafe. Albo idź bo moze ci się krzyże objawio.

Gość gośćparassolka
nie to ty niczego nie zrozumiałaś ,powód był inny to tylko przykrywka zresztą bardzo podła przykrywka bo trzeba być ostatnią świnią żeby przekreślać człowieka z powodu choroby ,po prostu powód był taki że nagle stał się bezużyteczny '' bo jak to nazwałaś -biznes ! chore!To jest przedmiotowe traktowanie ludzi .Zrozumiem gdyby powiedziała-,,Wiesz co nie czuję nic do ciebie nie nadajemy na tych samych falach ,mam inne plany na życie albo inne priorytety''itp ,nawet gdyby powiedziała-,,nie jesteś w moim typie'' ,inaczej brzmi niż nie będę z tobą bo jesteś chory ''! a co on kużwa sam sobie tą chorobę wybierał??? nie macie za grosz współczucia i empatii w sobie .Autor jest w dalszym ciągu człowiekiem i zasługuje na traktowanie jako człowieka.

Gość gośćparassolka
objawio? matko co za analfabetyzm.Co to znaczy ,,objawio''? nie znam takiego słowa ,nie ma takiego słowa w słowniku języka polskiego.

Gość Taka jedna 29
Miłość to bujda, kłamstwo, mżonka dla naiwniaków. Jest pożądanie, pociąg do zdrowego, atrakcyjnego genetycznie, społecznie osobnika. Mi wystarczą grube nogi, introwersja a teraz dodatkowo nadwaga by nie doświadczać "miłości", to co dopiero mówić o jakimś poważnym schorzeniu czy kalectwie? Jesteśmy zwierzętami, wiedzionymi pierwotnymi instynktami i tyle. Jak ktoś chce się oszukiwać, dla własnego dobrego samopoczucia, to proszę bardzo, ale prawdy to nie zmieni.

Gość gość
A nie lepiej wziąć się za siebie niż wszystko zwalac na nadwagę?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - proporcji ciała ani osobowości nie zmienię. A nad zrzuceniem dodatkowych kilograów pracuję. Jak byłam chudsza, to nie miałam ogromnego powodzenia, a potrafiłam usłyszeć, że mam za grube nogi, tyłek, za małe cycki. O "miłości" nie było mowy, bo facetom nie zależało na nieidealnej panience. Jasne było kilku nielicznych, którzy chcieli ze mną być, ale mi nie odpowiadali, życie.

Gość gość
Widze, ze dyskusja w toku. Nawet zostalam niemilo zaatakowana przez autora. Nie dosc, ze chory wiec ma gorsze karty na rynku, to jeszcze arogancki delikwent, bez pokory wobec zycia. Pare osob zarzuca dziewczynie, ze jest be, bo nie chce byc z padaczkowcem. Nie chce, bo nie chce i ma prawo. Na kazdym etapie zwiazku mozna wycofac sie. To nie niewola. Choroba jest jeszcze wiekszym powodem, niz np. konskie brzydkie zeby, nieswiezy oddech, seplenienie czy cokolwiek innego. Gdyby autor byl madrym chlopakiem, to staralby sie zaskarbic wzgledy innymi zaletami. Moze dziewczyna spojrzalaby na to z wieksza odwaga. A co robi nasz bohater? Unosi sie, podjrzewa, ze spotkala kogos innego, nie dmiacych w jego puzon wyzywa, obraza. Tym bardziej uwazam, ze sama choroba mogla byc tylko malym minusem. Duzo gorsza jest zapieklosc, arogacja i brak kultury i taktu, by znalezc sie, chocby na publicznym forum ze swoimi racjami. I dobrze,ze podziekowala, bo pokory u kafeteryjnego bohatera brak. I padaczka nie ma z tym nic wspolnego. Ell.

Gość gość
Na co jesteś chory ?