Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 1200 zl

Polecane posty

Gość gość

Na jedną osobę na miesiac już po opłaceniu rachunków, paliwa to dużo czy Mało? Wydaje mi się że dużo Ale zawsze coś wyskoczy i z tej kasy nic nie zostaje.

Gość gość
DLa jednego moze byc duzo,dla drugiego nic.

Gość gość
Z jedzeniem czy bez?

Gość gość
z jedzeniem czy bez - rozwaliłaś system:D:D Czy duzo zalezy co jesz, ja mogłabym się obejsc bez obiadów, za to parówki muszą byc niemal co dzien:x

Gość gość
No ja na jedzenie wydaje 1000zl miesiecznie wiec dla mnie wazne z jedzeniem czy bez :) Aha i czy te 1200 jest juz po odliczeniu jakichs pieniazkow na konto, czy nie.

Gość gość
a co doopa zarabiasz, bo z czytaniem ze zrozumieniem widze problem:D

Gość gość
No z tego posta wynika, ze bez jedzenia, ale ludzie czesto zapominaja pisac o istotnych rzeczach, wiec jesli jestes autorka, to zamiast mnie obrazac, odpowiedz.

Gość gość
1200 zł na przeżycie czyli jedzenie, ubrania, przyjemności.

Gość gość
To moim zdaniem ani duzo ani malo. Da sie przezyc nie biedujac, ale nie da sie ani duzo oszczedzic, ani zrealizowac swoich zachcianek

Gość gość
tak? a mi sie wydaje ze tam napisano , cytuje " opłaceniu rachunków, paliwa" gdzie masz zmainke o jedzeniu? i jeszcze "zawsze coś wyskoczy i z tej kasy nic nie zostaje" to pytanie o konto juz było szczytem debilizmu

Gość gość
Gość 12:40 brawo. Chyba jako jedyna zrozumiałaś co napisałam. A reszta sobie robi okazję to powyzywania się.

Gość gość
nie, tu poprostu 95% uzytkowniczek to debilki :]

Gość gość
Wyjasnilam Ci, dlaczego dopytuje, czy uwzglednilas jedzenie. Grzecznie i uprzejmie. Chcialabym wydawac na jedzenie 300 czy 500 zl, ale z pewnych powodow nie moge. To nie jest wywyzszanie sie. Odpisalam Ci tez grzecznie i uprzejmie, ze nie jest to wg mnie ani malo, ani duzo. Przecietnemu czlowiekowi wystarczy na jedzenie i cos jeszcze. To nie powod, by sie ze mnie nasmiewac, sugerowac mi zarabianie doopa i wyzywanie od debili. Co do pytania o konto, ja od zawsze na poczatku miesiaca przelewam pare groszy i nie licze tego do puli pieniedzy na wydanie. Udaje, ze tego nie ma. W przeszlosci potrafilam nawet nie jesc orzez ostatni tydzien do wyplaty. Niektorzy ludzie tak robia. Nawet jesli Ciebie nie zrozumialam, to nie powod, by mnie wyzywac. Na codzien tez jestes tak wrednym, niekulturalnym chamidlem, czy dogryzasz ludziom tylko anonimowo w Internecie?