Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanWarszawiak

Wiesniaku z namyslowa dlaczego klamiesz ze nigdzie Warszawy nie lubia?

Polecane posty

Ja zwiedzilem cala Polske i wszedzie kazdy byl mily dla mnie i niczego zlego mnie nie spotkalo, czy tam na opolszczyznie wszyscy sa takimi klamliwymi chamami jak ty? :D

Gość Namysłów wojew opolsk
A ty czemu nazywasz Opole wiochą bez metra? Przecież zrozum że Żadne polskie miasto oprócz Warszawy nie ma metra, a nazywasz Opole wiochą bez metra, przecież Wrocław, Kraków, Katowice też nie mają metra a ich nie nazywasz wiochami bez metra? Dlaczego?

Tylko ja frajerze NIE mieszkam w Opolu zrozum to wreszcie a po drugie czemu nazywasz mnie wsiokiem i wieśniakiem? Gdyby nie wieś i ludzie ze wsi tj rolnicy, to byś z głodu w tej tej swojej śmiesznej i żałosnej warszaffce zdechł!

Czemu masz ludzi ze wsi za gorszych głupszych i wyzywasz ich od wsioków prymitywów i wieśniaków? Przecież gdyby nie wieś i ludzie ze wsi tj rolnicy których wyzywasz i obrażasz to byś z głodu w mieście zdechł!!!

Gość gość
Ja do Warszawy nic nie mam, ale to jedyna stolica europejska, która nie miała metra tak długo. Nawet Uzbekistan szybciej się dorobił metra w stolicy. Najgorsze korki, każdy wieśniak pcha się za kółko zamiast korzystać z komunikacji miejskiej, metra. Do ludzi w Wiedniu, Pradze, Budapeszcie i gdzie indziej dawno to dotarło, ale nie u nas

Gość gość
wieśniak tym się różni od mieszczucha, że jak zrobi prawko i jeździ jakimś starym gratem to myśli, że dokonał czegoś niezwykłego, jakie z niego panisko. Różnice są mentalne. Nieważne skąd się jest, tylko żeby nie robić z siebie idioty przy każdej okazji, bo to żałosne. Mieszczuchy nie korzystają niepotrzebnie z samochodu, kiedy muszą przejść 2 ulice dalej, a wieśniak nigdzie się bez samochodu nie ruszy, potrzeba czy nie potrzeba, on musi, inaczej się udusi :-)