Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZONA 15 LAT MLODSZA OD MĘZA TO ZDROWA PROPORCJA

Polecane posty

Gość gość
Haha, łudż się dalej durny autorze :D Pogódzcie się w końcu z tym, że dla 25-latki, 40+ to już stary dziad :D Jedyną atrakcyjną rzeczą dla takich młodych kobiet w takich "tatusiach" jest ich portfel :D I tylko i wyłącznie to. A większośc młodszych kobiet i tak was zdradzi z młodszym przystojnym i temperamentnym kochankiem :D Nawet były jakieś badania gdzie 80% kobiet mających partnera starszego minimum 15 lat - przyznało się, że zdradza go regularnie z młodszym - czemu mnie to nie dziwi? :D 🖐️

Gość gość
Dla ciebie nie mam, bo już inny to zrobił i zostawił smiech.gif Cielatych krów już nie tykam smiech.gif x nic mi nie wiadomo zebym miała jakieś dzieci, czy byłych ojców:), a co mnie tam tyka to już ja wiem i wierz mi ma większego

Gość gość
Porvcha, zaplodni I zostawi... Chyba, że jest frajer em to zostanie z byle czym :O

Gość gość
Porvcha, zaplodni I zostawi... Chyba, że jest frajer em to zostanie z byle czym x znowu masz przeniesienie z domu rodzinnego, naprawdę nie każdemu sie tak nie udaje jak twojej matce, głupi chlop, głupi dzieciak, kiepskie rooochanko, bękart, samotność. W smie to ci nawet wspólczuję, parszywe miałeś życie

Gość gość
Ja mam 14 lat młodszą kobietę. Na razie jest ok bo jeszcze młodo wyglądam i mam dużo werwy mam 45 lat. Od początku jej powiedziałem że wiem że nadejdzie taki czas że zechce nowego młodego bolca bo kobieta po 30 zaczyna się rozkręcać a ja już idę w dół, wtedy ma mi to powiedzieć i zaczniemy swingować lub bardziej cuckold. Dlatego też nie bierzemy ślubu. Wolisz jeść stare gooowno samemu czy młody tort z kolegami?

Gość gość
Twoje govniaki będą miały to samo :D szybko się starzejesz i szybko zostaniesz samotna krowa rozplodowa :D

Gość gość
nagrody za punkty,wypelnia sie ankiety i są za nie punkty http://panelariadna.pl/register?ref=987665004 bardzo dużo nagród najtansza to dlugopis z logiem firmy za 100 pkt,mozna już go mieć po 1-3 ankietach. usmiech.gif Najlepiej zaznaczyc w profilu jak najwiecej rzeczy,wtedy ankiety będą czesciej na maila . strona darmowa.

Gość gość
Mówimy o młodej atrakcyjnej kobiecie, mi jak młoda brzydka i tłusta to będzie wiernie siedzieć nawet przy dziadku bo w końcu ktoś ją zechciał.

Gość gość
Twoje govniaki będą miały to samo smiech.gif szybko się starzejesz i szybko zostaniesz samotna krowa rozplodowa smiech.gif x heh, mam 45 lat i raczej nie da rady mnie zapłodnić:)

Gość gość
45...bleee :O

Gość gość
45...bleee pechowiec.gif x :D, a jednak udało mi sie zrobić ci kuku:P

Gość gość
Ten fiutek woli juz twierdzic ze ma 3ke dzieci niz zeby wyszlo na jakw, ze jest prawiczkiem. Przynajmniej wiemy skad to sie wzielo. Idealizacja ojca i uwazanie wlasnej matki za k****. Powiedz to fiutku swojej mamie, ta przeciez zyje. Boli go to, ze kobiety decyduja co i kiedy im odpowiada. Mial nadzieje, ze tak moga tylko mężczyźni. Ze zycie kobiety sprowadza sie do rodzenia dzieci bo musza bo chca, a facet to moze sobie wybierac kiedy chce i co chce. A tu tak nie jest. Jak znam zycie to bedzie winil za to feministki. Oj chloptasie. Tak jak wy zawieracue transakcje (ladna, urodzi mi dzieci, nic qiecej mnie nie obchodzi) tak samo moga dzialac kobiety. Jak ma sie deal nie zwiazek oparty na milosci, to ojej deal zawieraja 2 osoby. I kazda moze go zerwac jak benefity sie koncza. Jak to mozliwe, ze robia to kobiety? Przeciez nie powinny. To tylko chlopcy moga byc niegrzeczni... Co za naiwnosc i glupota.

Gość gość
Jesteś yebnieta :/ tylko tak inkubatorze mogę skomentować twoje wymioty, które powyżej poczynilas :O

Gość gość
Ty wole wykastrowany :-) z k***y synu (czyz nie? A moze nie?) nie masz dzieci, zadna krowa rozplodowa cie nie zechciala. Buhajkiem nie byles nigdy. Taki obojniaczy mul. :-) Wysila sie nacforum, bo zadna go nie chce. Jesli masz jeszcze jakiegos fiutka minimalnego, to se odetnij. Nigdy nie uzyjesz, a moze sie uspokoisz. I tak mentalnie nie jestes facetem. :-)

Gość gość
Ty za to jesteś cielesnie zabawka i rozplodowa dla takich jak ja :D jesteś tylko mięsem :D

Gość gość
K***sku w leb walniety :-) nikt nigdy ciebie nie chcial. Nie zechce umrzesz tak jak zyjesz. A moze wczesniej sie zabijesz bo choc nie chcesz myslisz o kobietach. Jutro znowu bedziesz tu marudzil incelsie. A wiesz co? Chyba najbardziej Cie boli, ze sa mężczyźni ktorzy uprawiaja seks, a nawet sa w udanych zwiazkach, gdzie ludzie sie szanuja. :-) Nigdy tego nie doswiadczyles ani nie doswiadczysz. Zawodowo tez nic nie znaczysz. Bo frystracja mentala, choroba psychiczna przeszkadzaja Ci w mysleniu i skupianiu uwagi. :-) Smutne. To sie nazywa przegryw. W dodatku musi klamac by na przegrywa nie wyjsc. Smuteczek podwójny. Szkoda zeklamstwa cxuc na kilometrm, bo sa zabarwione jego falszywa wizja rzeczywistosci. Jestes uposledzony. Przyjkro mi.