Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat ku przestrodze

Uwaga ! Faceci z internetu

Polecane posty

Gość temat ku przestrodze

W interenecie siedzi cala masa wulgarnych chamidel ktore pluja na wszystkich wokolo, nic dziwnego ze takich gnojow zadna normalna kobieta nie chce. Kafeteria to najwieksze skupisko wulgarnych schamionych bedboyow w jednym miejscu. To nie mezczyzni to najgorsza patologia ! Zeby wam kobiety nie przyszlo do glowy wiazac sie z zadnym bedboyem z kafe.🖐️ Nie po to te wszystkie tematy, zebyscie potem szly w tango z typem co nie szanuje kobiety zanim ja jeszcze pozna !!! Takiej patologii trzeba sie unikac ! Chamy z kafe manipuluja kobietami, by je przekonac do siebie, namacic w glowie, naklamac a potem wykorzystac. Mowia, ze sa porzadni itp klamstwa z sufitu, zebyscie uwierzyly ze sa cudem wszechswiata bo tak sie przedstawiaja ,idealizuja i robia z siebie bogow i cud nad wisla, a sa patologicznymi bedbojami, chamami bez zadnych wartosci, uczuc i sumienia, ktorzy nienawidza kobiet i nie szanuja zadnego czlowieka. Wystarczy wejsc z nimi w dialog i leci cala wiazanka wulgaryzmow, to patola a nie mezczyzni. Uwazajcie na gnoi z internetu, co obrazaja kobiety. Myslicie, ze taki facet was pokocha / bedzie szanowal jak opluwa was zanim was poznal?? Nie wierzcie facetom, co mowia ze sa porzadni i zadna kobieta ich nie chce a w gebie maja szambo. To zwykli oszusci! To typy facetow, ktore zeruja na naiwnosci i emocjonalnosci kobiet. Wiem, co mowie.

Gość gość
Wiem co mówię bo sam jestem takim chłopakiem z kafee xD

Gość gość
To taki typ jak rudy z chłopaków do wzięcia. Biedny pokrzywdzony i samotny a jak jaja zaswedzialy to zgwałcił staruszke. Kto się nabiera?

Gość gośćparassolka
nie tylko tu w realu tak samo tak się zachowują np policjanci! albo teamliderzy! przykład pierwszy z brzegu !

Gość gość
w internecie sa sami oszusci , ktorzy szukaja naiwnej by ja wykorzystac seksualnie a malo jest przypadkow, ze kobiety sa mordowane ?

Gość gość
Ustalmy fakty Faceci to zło wcielone

Gość gośćparassolka
15.01 a to nie dziwne że akurat tobie pierwszemu przyszło to do głowy? widocznie sam o tym myślisz bo sam tak robisz!Takie mam odczucie po twoim a mnie intuicja nie myli nigdy Celowe odwracanie uwagi od siebie ..

Gość gość
Sylwia widzisz kretynko jak ludzi obrazasz bezpodstawnie. To znaczy na podstawie swoich urojen? I ty później oczekujesz szacunku hipokrytko? Twoja intuicja szwankuje...

Gość gość
15.07 widzę ja jak ją obrażasz kiedy ma rację

Gość gość
A ja nie widzę zaś by komentarz był skierowany do ciebie. Chyba że jesteś sylwusia udająca swojego obrońcę.

Gość gość
kretynko ,hipokrytko,urojenia ,same epitety.Wymień choć jeden jej epitet.,nawet nie próbuj się bronić,jesteś opętana

Gość gośćparassolka
w którym miejscu obrażam ? widzisz tu jakieś wyzwiska? spójrz na swoje słownictwo ,Piszę co czuję i mam prawo tak czuć po przeczytaniu tego postu.To moje odczucia ,ty pilnuj siebie i patrz siebie! .Nie życzę sobie agresji w moim kierunku ,do psychiatry! marsz! zaczynasz mnie męczyć !masz jakąś schizę na moim punkcie serio chyba podam cie o mobbing!Pisałam do autora nie do ciebie wiec zamknij dziób.

Gość gość
Piszę co czuję i mam prawo tak czuć po przeczytaniu tego postu.To moje odczucia ,ty pilnuj siebie i patrz siebie! .Nie życzę sobie agresji w moim kierunku ,do psychiatry! marsz! zaczynasz mnie męczyć. VICE VERSA mamy kolejna największą hipokrytke na kafe.

Gość gość
15.20 uzasadnij,każdy ma prawo do swojego zdania a to jej zdanie które trzeba uszanować a nie stosować wyzwiska chyba kultura tego wymaga czyż nie?

Gość gość
ten temat to jak ,,przyganiał kocił garnkowi''

Gość gość
Znowu jakaś frustratka założyła temat.

Gość gość
autorem jest facet

Gość gość
A ja poznałam takiego który Boga z siebie nie robił, wręcz zniechęcał mnie opiniami o sobie a stał się dla mnie prawie bogiem. Fascynował. I był, jest (chociaż był bo to już koniec) stąd. Łączylo nas coś wyjątkowego o czym wiemy tylko oboje. I nigdy tego nie zapomnimy. On ani ja. Nie wiem czy zdaje sobie sprawę ile mi dała relacja z nim, ile z niej wyciągnęłam, zmieniła mnie. Czy jemu coś dała nie wiem, nie mówił o tym. Był (jest) ważny, i wiele dla mnie znaczył. Ale pękło....honor.....upór.....o jedno słowo znowu za dużo. Czy do 3 razy sztuka? Oby. To do Ciebie R. A pisze to K lub S.

Gość gość
autorem jest facet x taaa... a świnie latają

Gość gość
K lub S? do R?

Gość gość
Tak, K (S) do R. Chociaż wiem że już go to męczyło, ja. Więc to musiało się skończyć. Nie mówiłam mu, ale czułam że utrzymywał kontakt nie dlatego że chciał.....ale że powinien bo coś mu wyznałam i wiedział że trudno mi będzie gdy zniknie. I jest trudno...

Gość gość
17.48 katarzyna gawlas do rafała suchego? pogrążasz się ,widzisz nic widać o nim nie wiesz .Właśnie o takich jak rafał pisze autor któremu nawet wyszła prowokacja tylko chodzi o to że on miał zupełnie kogoś innego na myśli ,on chciał pogrążyć kompletne przeciwieństwo rafała przedstawiając tego kogoś w złym świetle,prawda jest taka że rafał to jeden z najgorszych ludzi jakich ziemia nosi,kamufluje się i maskuje bo ma w tym cel.Kiedyś dam tu nagrania jaki to zwyrodnialec ,oszust manipulat ,ćpun ,damski bokser ,wyrodny ojciec,niewierny mąż ,diabeł wcielony i psychopata.Masz zafałszowany obraz katarzyno.

Gość gość
I nie chciałby żebym płakała. I nie płakałam. Aż do teraz. Rozkleilam się.

Gość gość
Nie jestem Katarzyna.

Gość gość
żona do męża? po co miałaby tu pisać jak może mu to powiedzieć w oczy w domu ,przecież mieszkają pod wspólnym dachem.

Gość gość
Skąd był ten Rafał o którym piszesz?

Gość gość
autor jest facetem!!! nawet wiem który to!

Gość gość
S by tego w życiu nie napisała

Gość gość
14 .56 ty skończ koniarczyk te swoje śpiewki o gwałtach bo to zaczyna być nudne!aż dziw ze jeszcze o pedofilach nie napisałeś i o kupie bo w każdym temacie to robisz!