Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 lat temuy kobiety byly romantyczkami pragnely czułęgo mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

o dobrym charakterze dzis kobiety pragna kasy, wygody, wrażen i mocnego rzniecia co noc ! :( :( :(

Gość gość
Bajki o tyn jak bylo bajki o tym jak jest. Zycia nie znasz, kobiet tez.

Gość gość
Pewnie masz nie więcej niż 20 lat, a pietolisz o tym, co było kiedyś. A było to samo, co dzisiaj. Od zarania dziejów kobiety to k*****, taka prawda.

Gość gość
Rżnięcia nie potrzebuję. Mógłby być impotentem. Kasa - nie zaszkodzi, wygody - byłoby miło, szacunek - to czego szukam. Na faceta ma być przyjemnie patrzeć i przyjemnie z nim rozmawiać, ma być przyjacielem i partnerem.

Gość gość
jestes wyjatkiem, 90 % koiket potrzebuje orgazmow, i do tego minetki i palcowki, nieiktore nawet lizania o***tu lub stop sobie zycza

Gość gość
Ciekawe bo pan Stasiu z chłopaków powiedział że gdy miał 18 lat to kobiety były łatwiejsze.

Gość gość
Skończ pier/dolić, autorze, za przeproszeniem. Ja mam 28 lat i od czasów liceum pragnę romantyka, ale NIESTETY nie mogę nigdzie takiego znaleźć. I trafiam albo na jakieś nudne sztywne szaraki bez wyrazu albo na na jakichś prymitywnych chamów. Kulturalnego, zabawnego romantyka ciężko znaleźć. A jedyny romantyk, który mi się kiedyś podobał, okazał się... gejem, HAHAHA. Tacy z Was romantycy jak z koziej doopy trąba.

Gość gość
gość dziś - impotent może lizać, język ma sprawny. A orgazmy mam codziennie, sama ze sobą, facet nigdy mi nie da takiej przyjemności.

Gość gość
"Od zarania dziejów kobiety to k*****, taka prawda." x a faceci to kur/wy lecące na sam wygląd i seksualne dewiacje