Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczarowana z księżyca

Jesienna zaduma

Polecane posty

Gość gość
Wydajesz się byc zaczarowana fajną kobietą :)

Jestem jak najbardziej normalną kobietą :)Czy fajną? Pewnie tak bo wśród znajomych jestem bardzo lubiana :)

Gość gośćS
Dzień dobry Autorko! :) Rozumiem i akceptuję Twoją decyzję. Sam jestem w środku górskiej serpentyny;) Raz w prawo, raz w lewo:) Zostawiłem adres w razie usunięcia tematu, zbyt dużego hejtu. Tak po prostu na wszelki wypadek. Zrobisz co zechcesz;) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Endrju już jest. Pies na baby.

Gość gość
ha ha ha o tym samym typie pomyslalam :D

Gość gość
Za dumna pisze się osobno .Wiadomo kto przebywa na forum

Gość gość
Juz jestes pindo zazdrosna. Nie wiem czy to Andrzej. Stylem troche podobny.

Gość gość
:D:D:D To nie jest Endriu Domyślny :D:D:D Facet jest z wyższej póki ero, a ta tutaj to szara myszka :D:D:D

Gość gość
Czyżby Andżejku autoreklama? ;) 👄 Pozdrawiam serdecznie.Baw się dobrze

Gość gość
12.31 a ty kim jesteś. Dla mnie kretynką bo tylko kretynki walą te uśmiechnięte emoty. To oznacza problemy emocjonalne.

Gość gość
12.31 nie ma to jak zazdrosny babsztyl co? Właśnie takim babsztylem jesteś. Do tego głupia i nie dziwne, że tylko hejt ci został ;)

Gość gość
Zazdrosna??!! o kogo?! :D Ja ostrzegam ;)

Gość gość
Przed czy ostrzegasz ? Facet widać jest miły. O co tobie chodzi?

Gość gość
Może i facet miły, ale rozdaje ten adres na prawo i lewo ;)

Gość gość
W tym jesteście najlepsze :) W zazdrości. Co ciebie obchodzi co on robi? Co ci do tego?

Dzień dobry :) GośćS, dziękuję za zrozumienie. Trudno jest swoim życiem obarczać inne osoby. Trzeba do tego dojrzeć bo przecież opowiadając drugiej osobie swoje życie, to trochę tak jak dawać siebie :) Adres odnotowałam. Kto wie? Może kiedyś znajdziesz ode mnie " kopertę " :) Nie mam w zwyczaju też, łykać wszystkiego ktoś pisze o innych. Uważam, że należy samemu się przekonać bo często opinie tutaj są kłamliwe i krzywdzące :) Pozdrawiam. Miłego dnia ;)

Gość gość
Suczki ogrodnika :D Same nie zjedzą a drugiemu nie dają ;)

Gość gośćS
Dziękuję Autorko za zdroworozsądkowe podejście do życia :) Ze swojej strony obiecuję, że nie będę tutaj więcej pisał, by nie rozwalać tematu, który rozwija się w ciekawym kierunku. Niestety, ale nie dam satysfakcji hejtowi. Powodzenia ;)

Gość gośćS
Zapomniałem dodać, że z niecierpliwością czekam na obiecanego maila;)

Gość gość
Niczego Ci konusie stary nie obiecała:O

Konusie? Ostatnio ten zwrot slyszałam w " sami swoi " Ktoś jeszcze teraz tak mówi? :O Nigdy nie składam obietnic bez pokrycia. Zapisałam adres, ale nic nie obiecałam. Zostawiłam sobie furtkę, że może kiedyś...znajdziesz kopertę ode mnie :)

Gość gość
Nie pisz do niego. To Endrju. Psychol, który niszczy kobiety. Dobrze Tobie radzę.

Nie wiem kto to Endrju. Dopijam swoją lampkę wina i idę spać... chociaż wiem, że sen nie nadejdzie... :)

Gość gość
A przez chwilke bylo magicznie, jesiennie i ksiezycowo. Az weszly jakies brzydkie zawistnice i sacza jad jak kobra. Autorko, nie polemizuj z trolami, wroc do tematu. Ja mysle, ze jak raz utracimy niewinnosc i magie zycia, nic naprawde fajnego juz nas nie spotka. Nigdy nie bedziemy w stanie idealizowac, fantazjowac, oczekiwac czegos niezwyklego, bo znamy prawde.

Gość gość
Stare trollisko przebrało się tym razem za 48latkę. Prowo, a wy łykacie jak zwykle.

04.03, godzina taka, że albo bezsenność, albo praca na nocną zmianę. Jeżeli bezsenność to nie zazdroszczę. Potrafi wykończyć i sprawić, że jesienią myśli stają się jeszcze bardziej czarniejsze. Mój temat to żadna prowokacja. Bardziej bym napisała, że krzyk w ciemności. Właśnie chodzi o tę utraconą magię życia i niewinność. Masz wszystko. Pełnia szczęścia, radości i spełnienia i nagle w jednej sekundzie wszystko się kończy. Nagle nie ma nic. Pustka, żal, ból. Myslisz sobie " ok, czas sprobować od nowa " Ale wtedy okazuję się, że to wcale nie jest takie łatwej. Potem okazuje się, że jest to niemożliwe.Wszystko przecież jest inne niż gdy miało się 20 lat...Można pokonać wszystko, ale trudno jest walczyć z samotnością. Mam marzenia i resztki nadziei, ktorych trzymam sie jak tonący brzytwy...bo gdy to stracę, to jakbym siebie straciła.

Gość gość
Ładnie napisane. Doskonale Ciebie rozumiem. Nie poddawaj się. Nie przestawaj marzyć nigdy :)

Gość gość czarodziejka
jestem czarodziejką .Witam czarodzieja .Dziękuję że jesteś-pamiętaj że jestem .Temat nie mój .Zajrzyj na maila.:-)

Gość gość czarodziejka
20 lat temu? głupi wiek ja bym nie wracała do tamtego okresu przenigdy!

Może i głupi wiek. Ale jednak wtedy wszystko było prostrze. Ludzie byli inni. Wartości były inne. Lepsze. Mając mój wiek i zaczynać wszystko od nowa to jakiś kosmos. Lubię swój wirk i dobrze sie czuję w swoim wieku. Dojrzała, świadoma siebie kobieta ;) Nie chcę mieć 20 lat i nie o to chodzi. Myślę, że każdy samotny w moim wieku, kierujący się wartosciami i etyką wie o czym piszę. Potrzeba drugiego człowieka jest duża ;)