Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy ze strony george pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was kupowała tam ? Jak to jest z cena wysyłki ? Płatność tylko karta ? Pomóżcie

Gość gość
Wysyłka do Pl 50zl plus podatki. Ogolnie sie nie oplaca. Najlepiej miec kogoś w WB kto ci to kupi i przesle.

Gość gość
Jakie podatki ?

Gość gość
Jakie podatki ? Nie mam nikogo w WB w spodobało mi się kilka rzeczy bo zabieram się za kompletowanie wyprawki. Do pierwszego dziecka miałam bodziaki i pajace George i po kilku praniach nic się nie działo

Gość gość
Idz na ciuchy, tam kupisz za grosze ubranka tej firmy, a takich malutkich sporo i bywa ze z metka.Polski F&F ma fajne ciuszki, trwale i ladne, ale nie te w wielopakach.poszukaj ma allegxro mozna kupuc nowe angielskie ciuszki , napewno taniej niz ze sklepu internetowego. Next teza trwale , Disney,mothercare

Gość gość
Ja Ci polecam C&A. Nic sie nie spiera i nie sa az tak drogie szczegolnie wielopaki:)

Gość gość
Nie chce z lumpeksu

Gość gość
To na allexgro, ostatnio 3 sztuki pajacy za 69 zl z Next sciaglam. Mysle ze jakosc porownywalna do george, ale mi bardziej pasuja wzory z next wlasnie, sa zywsze kolorowsze.

Gość gość
Ja tez zamawiam z c&a. Szwagierka mi podpowiedziala, sama zamawia stamtad 3 synom. Jakosc fajna, ceny niektore bardzo niskie. Corce na codzien kupilam bluzki za 9 zl, synkowi malemu tez, inne do 30zl za sztuke. Ogolnie dobre jakosciowo. Kilka razy prane i wygladaja swietnie.

Gość gość
Na George wychodzi body za 5 zł a pajac 12 wiadomo ze jeszcze przesyłka ale można z kimś na pół np

Gość gość
Z Next przesyłka do Polski jest darmowa od chyba 70 złotych. Można płacić przelewami online. Tyle, że promocji za bardzo nie ma.

Gość gość
Weszłam i teraz dostawa darmowa z Next :)

Gość gość
Weszłam teras tez na ten next i strasznie drogo w porównaniu z George 2-3 razy drożej

Gość gość
Drogo ale rzeczy porządne i ludzie na allegro i olx się na nie rzucają więc później można sprzedać.

Gość gość
Nie będę teraz przepłacać bo później może ktoś się rzuci a pełno tego w sieci i jakoś nie widzę żeby się rzucali

Gość gość
Żadna z mam tam nie kupuje ?