Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dobra pozycja materialna uchroni przed rozwodem jezeli sa problemy

Polecane posty

Gość gość

Jezeli w malzenstwie pojawiaja sie nieporozumienia, maz zataja pewne fakty przed zona, zona czuje sie oszukana, malzenstwo nie moze doczekac sie potomka z powodu wielokrotnych poronien, zona staje sie oschla, ale sytuacja materialna jest bardzo dobra, powodzi sie malzenstwu materialnie, to czy ten fakt zapobiegnie ewentualnemu rozwodowi. Maja wspolne dobra materialne.

Gość gość
"maz zataja pewne fakty przed zona" i ile ma niby kosztować tolerowanie takiego stanu rzeczy?

Gość gość
maz troche kreci jesli chodzi o finanse

Gość gość
Tak. Niestety tak. Moje malzenstwo jest hu/jo/we, ale szkoda mi statusu materialnego. Gdyby nie bylo tyle kasy, latwiej byloby mi odejs:(

Gość gość
aha, to fatalnie

Gość gość
Autorze oczywiście ze tak

Gość gość
Zdecydowanie!!!

Gość gość
Ale to jest jego kasa, tak?

Gość gość
Stare ale prawdziwe... Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża z wściekłością: - Kto to był?! - Moja kochanka - odpowiada mąż. - Wystarczy! Chcę rozwodu! - Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz. W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną: - Kim jest ta dziewczyna obok Karola? - To jego kochanka - informuje ją mąż. - Nasza jest ładniejsza.

Gość gość
Dokładnie ten dowcip odzwierciedla rzeczywistość

Gość gość
Bez jaj brak zaufania, brak bliskości pomimo kasy nie utrzyma związku.

Gość gość
No nie koniecznie, bo przecież rozwód określa też podział majątku. :) No chyba, że majątek jest obdarzony przywiązaniem i niepodzielny - pałac z parkiem i ogrodem....

Gość gość
Jak zona materialistka a maz stulej trzyma kiepski egzemplarz samicy to sa siebie warci.

Gość gość
Co kto lubi: dla mnie takie małżeństwo to porażka.

Gość gość
ona ma pieniadze, zarabia ponad 5 tysiecy, on pieniadze od mamusi, zarabial cos tam, ale teraz zarabia wiecej, tez okolo 5, czasem wiecej. zona nieatrakcyjna, ale dla niego z jakiegos powodu byla atrakcyjna, maja historie poronien, smierci dziecka, on okzuje sie byc kretaczem finansowym, zataja przed nia grube, grube wydatki. czy to malzenstwo prztrwa, maja teraz nowy dom, samochod i inne dobra.