Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówcie jak tam po tym marszu w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

bo nic dokładnie nie wiem

Gość gość
a co wiesz?

Gość gość
Ze palili flage Unii Europejskiej i ze wloscy faszyści byli u nas na pochodzie

Gość gość
Moi rodzice byli. Bardzo spokojnie i patriotycznie - podobało im się bardzo. Nie wierzcie w media i to co naglasniaja- zawsze znajdzie się jakiś głupek... 99proc ludzi było normalnych, morze flag, dziec***ełno sanitariuszy gotowych do pomocy, super zorganizowane. Szkoda że nie pokazują tego, jest super filmik https://www.wykop.pl/link/4639225/jest-taki-marsz-w-polsce-there-is-a-march-in-poland/ tam pokazane jak było....

Gość gość
Jak bylo? 250 TYSIECY ludzi szlo spokojnie i radosnie z bialo-czerwonymi flagami, wielu z dziecmi. Szli z duma, a czesto z lzami w oczach - atmosfere takich chwil czuc mocno i pamieta sie je cale zycie. W tym morzu 250 TYSIECY Polakow, zaledwie kilkudziesieciu facetow nioslo faszystowskie flagi oraz spalili jedna flage unijna (6 zatrzymano). O nich sie mowi. Czy to nie jest chore? CWIERC MILIONA POLAKOW z calej Polski i.. grupka 60-80 osob. Widzisz roznice? Sila tego pokojowego marszu jest niewiarygodna, zwykle w takim tlumie dzieja sie rozne rzeczy, a tu... Polska NAJWIEKSZA JAKA MOZE BYC.

Gość gość
Dlatego wazna była informacja od Was , ale przekłamanie w internecie

Gość gość
Bardzo dobrze, ze taki Marsz jest i mam nadzieje, ze bedzie do konca swiata. Gronkowiec probowala go przerwac, ale sad zdecydowal inaczej. Tradycyja wygrala z humorami.

Gość gość
Nigdy nie widzielismy takiego tlumu.

Gość gość
było ekstra. wracalismy metrem po marszu i po fajerwerkach, to czekalismy chyba z godzine mna wejscie na peron, policja kierowałam tłumem ze wzgledów bezpieczenstwa. i NIC nie było, zadnych niebezpiecznych sytuacji, nawet nikt pijany nie był. nie wiem w ktorym europejskim taki wielki tlum ludzi sie zwala na raz do metra i nic sie nie dzieje, żaden incydent. a u nas jakoś można :)

Gość gość
Dlatego lewaccy faszysci maja teraz bol dvpy :D Nikomu krzywda się nie stała, to wałkuja temat spalonej niebieskiej szmaty :D CWP!

Gość gość
gość dziś a ty nie potrafisz jak człowiek się wypowiedzieć, bez obrażania? właśnie przez takich zdebilałych prostaków jak ty i tobie podobni ludzie mają takie a nie inne zdanie o takich wydarzeniach; że to impreza durnych łysych karków, którzy nienawidzą wszystkich i wszystkiego... żal :o

Gość gość
A Ty niepotrafisz pisać w języku polskim? Napisz jeszcze gdzie kogoś obrazilem. Lewakow nazwałem faszystami, bo nimi są.

Gość gość
Tu inna osoba: Lewacy i faszysci to dwa obozy o przeciwstawnych pogladach, zatem mylisz pojecia, przedmowco.

Gość gość
Dzieki tym łysym karkom jeszcze Polska nie zginęła :D

Gość gość
Nic nie mylę. Kto jest za zabijanie nienarodzonych dzieci, prawacy czy lewacy? Pomyśl logicznie i sam sklasyfikuj kto jest faszystą.

Gość gość
Wiesz, to twoja osobista klasyfikacja. Jak chcesz mozesz mowic na psa "kot", a na kota "kura" - twoja sprawa. To jednak utrudnia Ci komunikacje, bo wiekszosc ludzi posluguje sie wspolnymi pojeciami znanymi przynajmniej od dwoch wiekow. Lewica, prawica, liberalowie, skrajna prawica, itd. sa jasno zdefiniowane.

Gość gość
slusznie, ze sie wytyka te faszystowskie incydenty, bo gdyby byly one niezauwazone to wtedy ludzie ktorzy byli na tym marszu i byli normalni, mogliby zaczac przesiakac tego typu zachowaniami i ideologiami xD faszyzm nalezy tepic w zarodku, nalezy go deptac tak jak on chce zdeptac ludzi xD ciekawe jest tez to, ze najbardziej chrzescijanska postawa wykazali sie kodziarze, byli opluwani przez te 250 tysiecy ludzi jak jezus przez zydow xD

Gość gość
Nie uwierzycie ale stałem niedaleko tego słynnego zajścia gdzie na marszu w obecności premiera Morawieckiego facet oświadczył się swojej dziewczynie! Świetna scenka! Premier im pogratulował. A marsz spokojny, pozytywny, pełno uśmiechniętych twarzy, matki z dziećmi w wózkach, ale byli też czarnoskórzy z polskimi flagami, widziałem też kilku azjatów. Więc jak czytam na Onecie czy TVN o marszu faszystów, to mogę tylko powiedzieć jedno: Dlaczego perfidnie kłamiecie drogie "polskie" media?

Gość gość
Ale oni wcale nie mowia o marszu faszystów! Po co podburzasz?

Gość gość
Wielki marsz. Najwiekszy w dziejach Polski i chyba jeden z najwiekszych w Europie. Raz tylko w Paryzu byl wiekszy: milion Francuzow na ulicach przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne. Innych nie pamietam.

Gość gość
To slabo pamiętasz, bo liczniejszych z byle jakiej okazji, nie tak wielkiej jak u nas wczorajsza, było duuuużo.

Gość gość
Wymien.

Gość gość
O tym metrze właśnie mówili , ze ludzie nie mogli wejść taki był tłok , ale w przekazach wcześniejszych podkreślali , ze Narodowcy zepchnęli marsz na prawa stronę i ze oni dominowali .Przeklamanie było jest i zawsze będzie , najwięcej zamieszania narobili w Warszawie bo to stolica Polski . Nie mogą sobie nasi wrogowie poradzić z tym , ze Polska jest niepodległa , najbardziej chyba Niemcy i Ruscy .

Gość gość
Policja podała, że liczniejsze były tylko spotkania Polaków z Janem Pawłem II podczas pielgrzymek do Polski. Poza tym liczniejszych zgromadzeń niż te wczorajsze w historii zwyczajnie nie odnotowano. To też pokazuje jak patriotyczni są młodzi ludzie, bo MN to głównie młodzi ludzie.

Gość gość
13.20 Sympatyczne oświadczyny , jak im się uda będą Niepodlegli :)

Gość gość
My jesteśmy jedynym mądrym narodem w Europie , który nie chciał przyjmować uchodźców , teraz nam wszyscy zazdroszczą :) W warszawie wiem , ze dużo jest różnych narodowości nawet Hindusi , którzy rozwożą pizzę.Gdzie oni się wszyscy pomieszczą ?

Gość gość
Sorry Literowka w Warszawie

Gość gość
Spotkania Polaków z Janem Pawłem II podczas pielgrzymek do Polski NIE byly marszami. Msza ma sie do marszu jak... wizyta w zlobku z wejsciem do piwiarni pelnej podchmielonych facetow.

Gość gość
Prawdziwe zdanie brzmi: "My jesteśmy tym narodem w Europie, który przyjal NAJWIECEJ uchodźców" - wiec nie pisz bzdur. Otoz, ze wszystkich panstw Unii to Polska w ostatnich dwoch latach przyjela NAJWIECEJ uchodzcow ekonomicznych. Ukrancow glownie (okolo miliona), ale tez np. 13.000 osob z Bangladeszu oraz tysiace z innych panstw.

Gość gość
Ukraincy to nie Muzułmanie , u nas nikt długo nie będzie .