Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna, który ma dziewczynę zbyt dużo poświęca mi uwagi

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam taką dziwną sytuację. Jakiś czas temu przez znajomych poznałam pewną parę. Z tego co mi wiadomo są ze sobą około 6 lat. Mają około 24 lat. Zawsze jak się widzimy, to jesteśmy wszyscy, ta para przychodzi razem. Zauważyłam jednak, że od początku naszego poznania ten facet bardzo dużo poświęca mi uwagi. Patrzy się na mnie, uśmiecha i zagaduje mnie. I on to wszystko robi przy swojej dziewczynie. Ostatnio była nawet taka sytuacja, że ja z tą dziewczyną i z koleżanką siedziałyśmy w jednym miejscu, a on stał trochę dalej. I widziałam, że się na mnie patrzył i uśmiechał, a na swoją dziewczynę wtedy nawet nie spojrzał. I tak samo jak wracamy z jakiegoś miejsca, to on zamiast iść obok niej, to idzie blisko mnie i coś tam zagaduje ogólnie. Kiedyś jak deszcz padał i staliśmy na dworze, oni wszyscy stali pod dachem, a ja trochę na deszczu, to on zwrócił mi uwagę, żebym nie stała na deszczu, bo jeszcze zachoruję. Ta dziewczyna tak jakby nie reaguje na tą całą sytuację. Nie wiem, czy jej to nie przeszkadza, czy po prostu udaje, że wszystko jest dobrze. Co sądzicie o tej sytuacji?

Gość gość
Sądzę że facet jest du/pkiem, którego ta dziewczyna powinna kopnąć w zad.

Gość gość
ona to na pewno widzi, tylko zachowuje klasę i nie reaguje przy ludziach. wierz mi

Gość gość
Ale czemu on tak postępuje?

Gość gość
Jest mi niezręcznie z tą sytuacją i dziwię się jego zachowaniem. Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Glupia jestes czy udajesz, podobasz mu sie, ja w takich przypadkach mowilam ze powinien troszczyc sie o swoja, nawet ci co maja romans zachowuja sie odpowiednio bez jawnego olewania osoby z ktora przyszli

Gość gość
No właśnie, to mnie najbardziej zdziwiło, że on ją po prostu olewa. Dziwną mają relację.

Gość gość
A ciebie już swiezbi ci/pa co ? Wez sobie go zrobi cie jak tamtą

Gość gość
Co się będziesz pytać. Zdobądź go i będzie fajnie!

Gość gość
Co byście zrobili na moim miejscu? x Ustawiła gnoja, żeby sobie przypomniał, która kobieta jest jego

Gość gość
Może są w otwartym związku?

Gość gość
17.36 popieram. Zdystansuj się i udawaj że nie widzisz jak na Ciebie patrzy. A coś wypisuje do Ciebie?

Gość gość
Co zamierzasz autorko?

Gość gość
Pewnie rozkraczy nogi po co to pytanie

Gość gość
sądzę, że powinnaś być bardziej obojętna/ chłodna dla niego. A jak będzie nadal tak robił, to się go zapytaj, czy nie powinien raczej zająć się swoją dziewczyną. x Tak na marginesie, może trochę wyolbrzymiasz. Bo jeśli spotykacie się w grupie, to przecież normalne jet, że ludzie się "mieszają" i nie są uwieszeni na swoich partnerach. Znajdź sobie kogoś, to ten twój kolega przerzuci się na kogoś innego :)

Gość gość
przecież oni chcą cię do wyrka kobieto .

Gość gość
19:47 Nie wiem czemu , ale jak zaczelam czytac ten post to samo na poczatku pomyslalam .Dziwna parka . A pozniej , ze sie po prostu podobasz .