Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się pisać pierwsza do faceta na Tinderze

Polecane posty

Gość gość

Nie, nie uważam, ze jeżeli dziewczyna pisze pierwsza to jest to jakaś ujma dla niej. Nic z tych rzeczy. Po prostu czuje jakiś wewnętrzny lęk, że z góry mnie skreśli, że napisze mi jakiś niewybredny epitet na temat wyglądu. Co prawda nigdy ta druga opcja nie miała miejsca, ale mimo wszystko. A sprawa wyglada tak, ze ja powinnam nawet pierwsza zagadać bo chciałabym poznać jakiegoś kolegę/znajomego bo mam za niedługi czas imprezę i nie wypada iść samej, a pozatym z góry zapłaciłam za dwie osoby. No i tak... jeśli facet ma jakieś ciekawe zdjęcia czy dłuższy opis to już mam punkt zaczepienia. Ma Np zdjęcie na nartach załóżmy, czy gdzieś z podróży... to mogę napisać: „Hej (tu imię), zainteresował mnie twój opis, w szególnosci, to jak napisałeś o podróżach. Może masz ochotę się poznać i opowiesz mi o tym coś więcej?” Jak wy byście odebrali taka wiadomość od dziewczyny? Chyba jak jest „match” to wam się podoba... A i nigdy nie pisze „hej”, „hej, co tam?” Bo uważam, ze to bez sensu i nigdy nic z tego nie wychodzi. Pozatym człowieka nie znam. Sama tez nie przepadam za takimi wiadomościami. A i jak facet nie ma za dużo zdjęć i opisu brak to tez nie wiem jak zagadywać.

Gość gość
Co to jest Tinder ?

Gość gość
Aplikacja randkowa jakby ktoś jeszcze nie wiedział...

Gość gość
ja bym poszedł na imprę z tobą nawet jak byś napisała cześć stary c***u :)

Gość gość
Prosiłabym o poważne odpowiedzi ;)

Gość gość
jak nie jesteś mocno paskudna to nie musisz się wysilać co byś nie napisała chętny się znajdzie >

Gość gość
Wypowie się ktoś w końcu od rzeczy?

Gość gość
Pierwsze słysze jakis Tinder wyjdzcie ludzie na zewnątrz słońce świeci

Gość gość
Po co zakładałaś konto na Tinderze, jak nie potrafisz normalnie się do kogoś odezwać? Przecież nikt cię tam nie ugryzie. W dodatku nawiązanie znajomości to przecież nie deklaracja, że chcesz związku czy wychodzić za mąż :) Więcej luzu. Musisz też ściemniać, że zainteresowało cię niby jego hobby? Wiadomo, że najpierw ktoś musi nam się podobać wizualnie. Luz dziewczyno, mamy 2018 rok. Jeden ci odpisze, drugi nie, no i co z tego?

Gość gość
17.23 dokładnie. Nie musisz się wysilac i coś wymyślać, może powiedz od razu (no prawie, po krótkiej wymianie zdań jeśli będzie ok) że szukasz partnera na zabawę już opłacona bo inny nawalil i zostałaś bez partnera. Takie rzeczy się zdarzają nie tylko Tobie. Bądź szczera a jednocześnie daj znać że nic na siłę i desperatka nie jesteś, jak nie ten to inny się znajdzie a może coś z tego będzie :)

Gość gość
Po takim tekście "Może masz ochotę się poznać i opowiesz mi o tym coś więcej?”, chyba nie nawiazalbym kontaktu. Skoro wiadomo, że to portal randkowy, to po co się pytać, czy może ma ochotę?