Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Czemu każdy tak nienawidzi wsi i ludzi ze wsi i się z nas śmieje i obraża?

Polecane posty

i czemu ludzie ze wsi są tak obrazani i poniżani? Znam to po sobie :o tu każdy na kafe mi wytyka że jestem ze wsi i dają mi do zrozumienia że jestem gorszy i głupszy i że mną gardzą czemu?

Gość gość
zrozum niedorozwinięty wsioku, że to CIEBIE tu się nie trawi. A nie ludzi ze wsi jako takich. Niestety twój poziom rozwoju intelektualnego nie pozwala ci tego przyswoić i dlatego od lat, dzień w dzień, wypisujesz tu codziennie te same idiotyzmy Ty zwyczajnie powinieneś siedzieć w jakimś ośrodku dla obłąkanych odcięty od netu

Gość gość
Nie chodzi o to gdzie mieszkasz tylko o wsiową mentalność. Dziwisz się że ludzie dziwnie się patrzą jak jesteś w płaszczu, przecież wielu ludzi je nosi. Tak ale tylko ty wkładasz płaszcz w spodnie :)

15:23 lepiej spójrz na ciebie pedofilu, sam zakładasz pedofilskie tematy i piszesz o gwałceniu dzieci i w dodatku pod moim adresem i nickiem jako ja więc sam powinieneś trafić do psychiatryka bo pedofilie się kara i leczy frajerze

:o

:o

Gość gość
Ja tam do wsiochow nic nie mam niech se bedo a co mi tam.

Gość gość
Że z zabitej duchami wsi to od gorszy weś wyluz Mają i dobre strony jak, jabłka. Krówki itd

Gość gość
Jestem z miasta. ... ale większość w mieście pochodzi ze wsi i nie widzę dlaczego maja być różnice miedzy miastem a wsią. Mam żonę ze wsi i jest cudowna. To nie zależy od tego czy ktoś z miasta czy ze wsi lecz z jakiej rodziny pochodzi kulturalnej czy patologii! !!!!!