Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyłapała nas jego matka

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 19 lat od roku spotykam się z 26 letnim fajnym facetem.Mimo tego że jest odemnie dużo starszy obiecał że z seksem poczekamy aż będę gotowa i z obietnicy się wywiązał.Kiedy już chciałam przeżyć z nim swòj pierszy raz poczekaliśmy aż jego mamy nie będzie w domu (mieszka z mamą ponieważ ustalili że ten dom mu przepisze żeby nikt mi nie wyskoczył że jest niedorajdą) i jak się kochaliśmy jego mama przyszła do domu.Ona nie wiedziała że się spotykamy bo jabałam się jak zareaguje ponieważ ona była moją wychowawczynią w podstawòwce oraz wicederektorką ciężko mi było to przed nią ukrywać bo widziałyśmy cię codziennie (mieszkamy w małej miejscowości) a że zawsze się bardzo lubiłyśmy to zawsze jakaś tam rozmowa wynikła. I pytanie jest takie co zrobić żeby mnie teraz nie uznała za zwykłą puszczalską dziwkę TO NIE JEST PROWOKACJA I LICZĘ NA POWAŻNE ODPOWIEDZI BO JEST TO DLA MNIE NAPRAWDĘ KRĘPUJĄCA SYTUACJA

Gość gość
Za dużo zbiegów okoliczności, by historia mogłaby być prawdziwa. Radzę poszukać innego zajęcia niż trollowanie na forum :)

Gość gość
Właśnie problem w tym że historia jest prawdziwa a ja staram się ją od tego czasu unikać ale jest ciężko bo mieszkamy w naprawdę małej miejscowości