Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestałam jesc mięso ale mój przyszly mąz jest miesozerca.......

Polecane posty

Gość gość

A mnie zbiera na wymioty jak mam mu przyrzadzic cos z miesem/ chyba predzej sie rozstaniemi niz wezmiemy slub... bo ja nie dam rady po prostu.... Odkad zamieszkalismy razem to jeszcze cos tam przyrzadzalam mu z miesem ale juz nie chce.... to bylo okrutne przyrzadzac udka czy schab.....w sumie jeszcze bardziej okrutne bylo zabicie tego zwierzecia dla tego miesa ale nie chce dotykac miesa a narzeczony sam nie chce tego robic....juz nie daje rady. Chyba sie nie dogadamy i trzeba bedzie sie rozstac.

Gość gość
Ale macie problemy. rzeczywiscie, rozstancie sie skoro taka blahostka jest dla was problemem.. Nie jem miesa odgrubo ponad 10 lat. Mialam w tym czasie kilku chlopakow, o ktorych myslalo sie powazniej lub mniej i nie byloby to problemem. Aktualnie mam miesozerce ktory pakuje na silowni i tylko bialko i bialko. Mieszkamy razem, nie mamy zadnych problemow. Zazwyczaj w sumie dlatego ze moj obiad to jego czesc obiadu (tj. np. moje risotto czy inne danie warzywno-kaszowe lub makaronowe on traktuje jako dodatek do miecha). No i czasem bez miesa je, wiadomo. Bo ja miesa sie nie dotkne.. On sam sobie gotuje mieso.. no i dwa razy w tygodniu jemy w restauracji wiec to tez rozwiazuje problem.. wlasnie.. problem? Problem, ktorego nie ma. Pozdrawiam :)

Gość gość
daj mi go głupia babo, chętnie się nim zaopiekuję!