Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak załatwić patologię?

Polecane posty

Gość gość

Witam, nademna mieszkaja patusy, facet po wyroku za morderstwo. Od okolo poltora roku nie da sie zyc bo gdy tylko wejde do pokoju to rzucaja ciezkimi przedmiotami o podloge lub rano budza tez walac o sufit. Generalnie pokoj jest pusty i nie do uzytku bo jak tylko tam wejde to co jakis czas czyms jebna o podloge. Juz mam tego dosyc i chcialbym ich "zalatwic". Pierwszy pomysl to zabranie im 500+. Z tego co wiem patus pracuje na czarno na budowie a patuska chyba legalnie. Gdzie to zglosic anonimowo? Gdzie jeszcze mozna ich zglosic? Kiedys zglaszalem do administracji ze zalewali balkon ale oni c***a sa pomocni. Czy nic nie da sie zeobić?

Gość gość
Nie da sie?

Gość gość
Zacznij od zwrócenia im na to uwagi

Gość gość
A rozmawiałeś z nim na ten temat?

Gość gość
Ale oni robia to umyslnie, to definiuje patologie od zwyklych ludzi. To tak jak zapytac "hej, dlaczego codziennie plujesz mi w mordę". Poza tym, jak wspomnialem, gosc po wyroku za morderstwo(na kobicie, przyszla wlasnie odebrac swoj "dlug" i gosc ja zabil nozem, a nasz cudowny system sprawiedliwosci wypuscil go po kilku latach....wiec ten tego... . ).

Gość gość
My oboje z mezem pracujemy, a mimo to dostajemy po 500+ na bliźniaki, czyli na 2 i 3 dziecko. Co ma do tego praca i rodzaj zatrudnienia? Na ten moment nic sie w tej sprawie nie zmieniło. Raczej zaczelabym im uprzykrzać zycie... jak kuba bogu, tak bóg kubie