Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz ma chyba romans z moja kolezanka !

Polecane posty

Gość gość

Mamy dzieci w jednej klasie i niedawno na uroczystosci slubowania przedszkolakow bylismy z mezem i moja kolezanka. Ogladalismy to przedstawinie razem a po nim zrobilo sie zamieszania i zarowno moj maz i kolezanka gdzies znikneli. Razem zsynem szukalismy my go i znalezlismy... w pustej klasie. Maz mial dziwna mine , ona tez. Maz powiedzial, ze porozmawiamy w domu ale od razu jak przyjechalismy to poszedl do sasiada i tam byl az do wieczora , komorke wylaczyl. Nie jest to prowo choc pewnie na takie wyglada. kolezzanka jest samotna matka. Znamy sie jakies 10 lat. Dzis maz poszedl do pracy zaraz rano, widze ze mnie unika.

Gość gość
To go przycisnij skoro cie unika.

Gość gość
Ciężka sprawa. Zapytaj się koleżanki, co się wtedy stało, bo mąż się dziwnie zachowuje od tamtego momentu. Może się to będzie wydawało głupie, ale usłyszysz ton jej głosu i wszystkiego od razu się dowiesz

Gość gość
Oczywiscie ze to prowo choc temat z zycia. Slabo je piszesz i wklejasz gdzie sie da, na roznych dzialach. Nudzi ci sie, co?

Gość gość
9,08 wiesz, glupio mi tak jej zapytac bo sobie pomysli, ze moze jestem zazdrosna no i atmosfera miedzy nami zgestnieje. A to naprawde fajna dziewczyna i ammy super kontakt , tylko ta sytuacja w klasie utknela w pamieci i te ich miny kiedy weszlam do klasy.

Gość gość
Ale bujdy. Przedszkole czy plac zabaw to miejsce wybitnie aseksualne. Te dzieci biegają niczym wyrzuty sumienia. Każdemu opadnie libido na widok matki czy ojca z dzieckiem.

Gość gość
09.50 Tak mało wiesz o świecie.

Gość gość
Kto by chciał obcą babe z przedszkola, z rozepchaną psiochą i obcym przychówkiem, który działa jak antygwałtka. Rozejrzyj się po przedszkolu jak rodzice patrzą tam na siebie. Oni w ogóle nie patrzą na siebie. Są dla siebie aseksualni. Tylko trollica której sie nudzi mogłaby wymyśleć takie brednie. A może na kiblu albo porodówce się poznali gdy ona miała już rozwarcie :D i on zapałał uczuciem

Gość gość
09:54 Oczywiście mogą być wyjątki od reguły. Kogoś może kręcić seks ze starymi ludźmi albo z otyłą babą. Oblechów nie brakuje. Może gość ma wysokie libido i mało wymagający.

Gość gość
9:59 Myślę że pani powyzej opisała wszystko z własnego doświadczenia oraz poziomu jaki myśli o samej sobie. Twój mąż też cię wziął bo na lepszą go nie stac . Wyciera się tobą bo nie ma niestety nikogo lepszego kto choć na niego rzuciłby okiem I tak wziął sobie ciebie , takie ochłapy,które nikt inny nie chce. Cóż ,ot życie:)

Gość gość
to nie sa zadne budy. Teraz gdy sobieto wszytsko uswiadomilam to mnie az brzuch rozbolal , boje sie, trzesa mi sie rece. Na dodatek sprawdzialm mezowi kom przez mojego kompa domowego i lokalizacja pokazuje ze byl u niej. razem u niejbylismy tylko na jej imieninach a potem juz nie. niestety lokazlizacja nie pokazuje daty. Jest po prostu wyswietlona nazwa miejscowosci.

Gość gość
Naprawdę myślicie że mężatki z dziećmi nie mogą mieć romansu? :D gdzie wy żyjecie? :o w Watykanie?

Gość gość
Autorko, jeżeli nakryłaś ich sam na sam w pustej klasie, to mogli mieć głupie miny właśnie z tego powodu, bo wygląda to dziwnie i tez nasunęło ci się takie skojarzenie. Zgodzę się z osobą powyżej, że szkoła czy przedszkole to mało zachęcające do seksu miejsce, choć jak kogoś przyciśnie... ;) Nie twierdzę, że oni na 100% nie maja romansu, ale to co napisałaś, to żaden dowód.

Gość gość
Caly czas przeszukuje komputer i teraz odkrylam, ze maz chyba korzystal z uslug prostytutki bo jest zalogowany na takim portalu i lokalizator pokazal go tam. Czekam na niego dzisiaj i ma mi wszytsko wytlumaczyc. Wyslalam mu sms o tej prostytutce. Nie odpisal ani nie zadzwonil.

Gość gość
Teraz juz rozuemim dlaczego tak bardzo przy kupnie tel dla niego zalezalo mu na internecie. Sama juz nie wiem co o ty myslec. Co o tym myslicie?

Gość gość
Myslimy, że twój mąz jest niewyżyty seksualnie, skoro oprócz żony musi jeszcze uprawiać seks z kochanką i prostytutkami. :D

Gość gość
Matko jaka prowokejszyn:D A powiedz, gdy ona poszła z twoim ogierem do innej pustej klasy(ciekawe gdzie w przedszkolu są puste klasy?) to gdzie było wtedy jej dziecko?

Gość gość
14.41 to nie ejst prowokacja. Przedszkole jest polaczone z szkola podstawowa, + do tego jeszcze wczesniej bylo gimnazjum. Jest to bardzo duzy budynek. Jej synek byl z nia w tej klasie , czytaj uwaznie. Maz wrocil z pracy i prawie sie nie odzywa , wszytskiemu zaprzeczyl i mowi ze zwariowalam

Gość gość
Slabe to prowo.

Gość gość
17:41 czytam uważnie i nigdzie nie napisałaś, że syn był z nią w klasie. Wymyśliłaś to na poczekaniu teraz bo spytałam. Skoro był z nimi w klasie to nic złego nie robili. Poza tym nadal uważam, że to prowo

Gość gość
No to napisalam o tym na dziale zycie uczuciowe. Jej syn byl wtedy z nimi w tej klasie. Tyle , ze to przedszkolak ma 4 latka wiec co moze rozumiec. Ok zamykam temat.