Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne Vines

Polecane posty

Gość gość

Cześć, wiem że był tutaj już ten temat ale zaczynam brać moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne i są to właśnie Vines. Wzięłam 3 tabletkę i na razie nie widzę żadnych skutków ubocznych oprócz lekkich mdłości. Nie ma zbyt dużo opinii na temat tych tabletek, a chciałabym wiedzieć czy faktycznie występuje aż tyle tych skutków czy jest szansa ze przyjmę je praktycznie bezobjawowo. Liczę na Waszą pomoc :)

Gość gość
Witaj. Ja od ponad 10 miesięcy biorę te same tabletki vines - chormonalne I u mnie jedynym skutkiem ubocznym jest celuit, który wyszedł mi na pośladkach udach i nogach.

Gość gość
A jak to wygląda z tak często wspominanym plamieniem?

Gość gość
Skutki uboczne mogą wystąpić wu każdego ta k naprawdę, ale jeśli zauważymy że coś się dzieje to trzeba zgłosić się do ginekologa. Oczywiście standardowo do 3 miesięcy mogą wystąpić jakieś różne skutki uboczne, dlatego też trzeba to zrozumieć, że organizm przeżywa w pewien sposób szok. Ale ogólnie to nie masz co się martwić, antykoncepcja to bardzo fajna i potrzebna rzecz

Gość gość
Piszecie o skutkach ubocznych. A może warto zastanowić się nad naturalnymi metodami planowania poczęć. Nie ma przy nich skutków ubocznych i można lepiej poznać siebie i swój organizm.