Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i juz 3 ciaza ? usunac?

Polecane posty

Gość gość

ja sie chyba zalamie...wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy..! znowu! zbieramy z mezem na dom..a tu dziecko wszytsko komplikuje co ja mam robić?!!?! usunac? on jeszcze nie wie ja sie czuje za mloda mam juz 4 letniego synka i 2 letnia corje od roku jestem po slubie mam psa wszystko cacy maz ma 33 lata i swietnie zarabia a ja dopiero zaczelam zaocznie administracje wlasnie od tego pazdziernika...no co ja mam robic? niech mi ktos pomoze

Gość gość
Nie! Dasz radę Ja miałam 2planowane trzecia nie

Gość gość
Nie usuwać! To będzie kryształowe dziecko - Indygo. Ty wiesz, czego ono dokona?!

Gość gość
Rodziłam od 22lat do 28 studia robiłam jak juz dzieci były Ty tez dasz radę po co obciążać sumienie na całe zycie

Gość gość
To bedze najduch pluje na kundla oby w pizz de sie udusul

Gość gość
dasz rade zaoczne to nie dzienne

Gość gość
Piszesz jakbys nie wiedziala skad sie biora dzieci:O

Gość gość
tu chodzi o moje studia i przyszly dom!!! ludzie ile jeszcze zbierac mamy na ten dom? przez te dziecko wszystko nam sie przesunie juz nie cce byc na wynajmie chcielismy miec 2 dzieci i mamy nie chce trzecego

Gość gość
a myslalas moze ze partner specjalnie ci je zrobil?? moze tylko czeka az mu powiesz? bo co usuniesz a za miesiac dwa znowu ciaza :P hahaha

Gość gość
Słyszałaś o antykoncepcji?

Gość gość
autorka nie slyszała o antykocnepcji... trzeci bahor to daje 500+ wiec w czym ten "srajacy zysk" ci przeszkodzi w zakupie domu??? ciuchy ma po rodzenstwie...lozeczko i wozek tez. 500 zł co miesiac za nic.

Gość poli35
bazienka ma 100% racji...mamy XXI wiek,wszędzie dostępne środki antykoncepcyjne a tu niektóre wpadkę zaliczają...normalnie nie rozumiem jak można zaliczyć wpadkę...nie chcę dzieci to się zabezpieczam,proste

Gość gość
Jeśli jedna wpadka nie uczy to wybacz trzeba być idiotka. A ty bazienka czytaj to co publikujesz bo bo tego nie da się czytać.

Gość gość
A po co idziesz na studia? Przecież po studiach nie ma pracy a jak jest to za najniższą krajową

Gość gość
Bazienka bardziej uważała na lekcjach biologii niż języka polskiego. To dlatego pisze jak pisze;)

Gość gość
W sumie racja, jeśli poprzednie ciążę były wpadkami to powinniście bardziej uważać. Ale to Twoja decyzja co zrobisz. Jeśli to wczesna ciąża to są tabletki poronne. Tylko wcześniej radziłabym jednak pogadać z mężem ;) bo on jednak też ma coś do gadania

Gość gość
Cóż. Jak widać poped bierze górę nad pewnymi osobami. I jak można pytać obcych w taki ej sprawie?

Gość gość
nie chce 3 dziecka! 500 + jest na dzieci i nie uzywam tego do zaspokajania siebie pozatym co mi po 1000 zlotych od "pansta" na 3 dzieci? studia mialam zaczac wczesniej ale dzieci.. chyba usune

Gość gość
a czy pisalam zeby wczesniejsze byly wpadkami? nie!

Gość gość
bazienka i temu jestes taka do bani ze nawet dziecka nie ccesz!!!!!!!!

Gość gość
18:53 Gratuluję głupoty i trucia się hornonami przez ponad dekadę. Głupio się tłumaczysz. Forum nie forum pisać się potrafi albo nie. Jeśli już coś do kogoś kierujesz to pisz tak żeby można było rozczytac bo ma się wrażenie że to ulom stworzył.

Gość gość
A no i podbno trafisz od zawsze na samych debili że aż rytuały stosujesz więc z kim ty się bzykasz?

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne powodują raka i niszczą zdrowie zaczynając od wątroby kończąc na zawale

Gość Licznikokozyrandol
Zrób jeszcze z piątkę to szybciej zarobisz na dom

Gość gość
Czy tylko ja mam wrażenie że bazienka próbuje być mądra a w rzeczywistości jest tępa?

Gość gość
Panikowac to moze panna przy pierwszym ale ty masz dwoje i ci jakos zycia nie skomplikowaly.jedno vs wcale to wieksza roznica niz troje vs dwoje.Maz dobrze zarabia to was stac, chcesz popelnic morderstwo?a jakby takie mysli byly po pierwszym i usunelabyc corke?

Gość gość
19.06 nie tylko ty! Też tak myślę.

Gość gość
No jak tam bazienka? Dla kogo trujesz się hornonami skoro na debili trafiasz i rytuały miłosne wykupujesz?

Gość gość
co jęczysz, jeśli chcesz usunąć, to chyba wiesz co robić, to tylko płód 🖐️