Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak 10 lat młodszy mi pisze, że

Polecane posty

Gość gość

nie ma celu w życiu dlaczego on mi to pisze? staram sie mu dać rady że niech nie odczuwa presji, niech poogląda psychologów na youtube, niech się cieszy dniem zresztą on ma pracę i studiuje więc jakieś cele ma czego on ode mnie oczekuje? że jam u dam cel w życiu ,zresztą ja sama mam bardzo proste np. żeby wyzdrowieć i takie tam on mnie w jakiś sposób lubi i nawet jakby mnie podrywa, teraz przestał bo widzi, że ja jestem zdystansowana teraz zaczyna z obciążaniem mnie swoimi problemami, choc on ma obiektywnie o wiele lepszą sytuację życiową niż ja, ja się ze swojej nie zwierzam

Gość gość
To napisz mu że ma lepiej od ciebie, albo zaproponuj wyjście na piwo.

Gość gość
ja już wcześniej mówiłam, że np. jeżeli chodzi o pracę to ma o wiele lepiej niż inni, a on mi pisze że sie nie spełnia, kurczę, przecież ma wiele lat by się rozwijać tymbardziej że jego zawód jest perspektywiczny mam wrażenie, że szuka psychoterapeutki, tylko ja sama mam swoje problemy, zresztą już wspierałam i dawałam rady, dłużej nie mam siły

Gość gość
Jaki to zawód?

Gość gość
dobrze płatny

Gość gość
Jak informatyka, to problem zawodowy. To nie jest kierunek dla normalnych ludzi. A jak coś innego to nie wiem. Upij go czy coś, niech się zabawi.