Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy antykoncepcja jest zachowana?

Polecane posty

Gość gość

Biorę tabletki antykoncepcyjne już dłuższy czas. Zawsze regularnie o 21, czasem 1-2h godziny później. Wczoraj i dzisiaj niechcący zasnęłam bardzo wcześnie i przyjęłam tabletkę o 3 w nocy. Czy jeżeli dziś wieczorem wezmę tabletkę już normalnie, o 21 antykoncepcja jest zachowana?

Gość gość
śmieci, śmieci frajer obciąganie smurfette k**wa, cześć głupia pi**o. ale dobrze, k**wa, co do cholery, weź to, k**wa. twój stary k**wa. spie**olić starego k****a, pieprzyć geja, pieprzyć go, k**wa, pieprzyć pie**olony pies, pieprzone bułeczki, cześć k**wa, za studnię, pieprzoną k**wę, spie**alaj, dzi**a, chcesz wziąć bułkę, włóż to w d**ę. ty k**wa i co ty k**wa tutaj robisz. i k***s, zależy mi. Odpieprz się. Pieprzysz mnie, k**wa. Mam tego dość. Pieprzę cię. Zamierzam. słyszałeś? k**wa dzi**a, powiedział mi, żeby się wypie**olić, pozwól mu go pokonać.

Gość gość Karolka
Jeżeli przyjęłas tabletke do 12 stu godzin to jest zachowana. Ja biorę belarę i w ulotce moich tabletek tak właśnie jest napisane że do 12 godzin jak się przyjmie tabletkę to jest ok. Jeżeli przekroczy się 12 godzin to należy się zabezpieczyć dodatkowo prezerwatywą.

Gość gość
Ja pieprzę twój styl, pieprzę twoje umiejętności Pieprzę twój klip, pieprzę cię pod prysznicem Pieprzę twoje pieniądze, pieprzę ci twoje bity Pieprzę twoje hity, pieprzę ci takie zestawy Pieprzę cię w twarz, pierdolę cię w brzuch, pieprzę cię w nogach, pieprzę cię z tyłu, pieprzę cię w cycki, pieprzę cię w cipce, pieprzę cię w dupę, pieprzę jesteś w pieprzonym kogucie z shemale.