Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z pracy się we mnie zakochała, więc napisałem że nikogo nie szukam ale

Polecane posty

Gość gość

Mam duże potrzeby i czasem brakuje tej drugiej osoby. Rozmawialiśmy dużo na FB, w pracy też rozmawiamy, ale bardziej powściągliwie, widac, że leci na mnie. Napisałem jej ostatnio, że moją fantazją jest taki szybki lodzik w toalecie firmowej. Ona napisała, że też ma takie fanatazje, że to takie dzikie. Trochę się podjarałem, zastanawiam się jak teraz zasugerować jej zeby mi obciągnęła.

Gość gość
Chcesz ja świadomie skrzywdzic? Bawiąc się jej uczuciami ? Jeśli tak się stanie, życzę Ci żeby to do Ciebie kiedyś wróciło.

Gość gość
"Ona napisała, że też ma takie fanatazje, że to takie dzikie. " :D :D :D i ty w to wierzysz ? Haha , to jakas desperatka , musi na ciebie bardzo leciec i zrobi i powie wszystko co bedziesz chcial . Nawet jak minie sie z prawda .

Gość gość
Prowo. Gdyby to była prawda, to byś wiedział że już dostałeś zielone światło i nie ma co tu się pytać ludzi na forum.

Gość gość
Jakaś dziffka i szmata

Gość gość
jak masz ochote to idz na urwy pełno ich po róznych knajpach i lokalach do kibla pojada za drinka

Gość gość
Spoko laska, bierz się za nią.

Gość gość
chłopie i ty się zastanawiasz? bierz ją do tego kibla widać że chętna, jak t odpuciś jestes piz...a, do tego nadal ją zbywaj i olewaj,laski to kręci i będzie ci jadła z ręki:)