Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po seksie gdzie zazwyczaj finiszuje twój facet?

Polecane posty

Gość gość

na twarz, pupę, do pochwy?

Gość gość
Moj maz tylko na brzuch albo do gumki, ale kochanka to szanuje i nic mu nie obiecuje tylko cciipke wypelnia

Gość gość
Różnie ale często na stopy

Gość gość
Na brzuszek

Gość gośćPatka21
W ustach, na cy\cki, na brzuchu na pupie :P

Gość gość
W pochwie, w ustach

Gość gość śląskie
Ech a ja tam szukam kobiety na którą mógłbym skończyć kilkukrotnie w ciągu dnia, wszędzie.

Gość gość
w gumie

Gość gość śląskie
Mam nadzieję że znajdzie się kobieta która odważy się przyjąć na siebie spermę nieznajomego

Gość gość
moj lubi konczyc w pupie... no i lubi to, co sie pozniej z ta sperma dzieje... zeby nie bylo, ja tez tolubie

Gość gość
Cudownie w ciepce,lubię jak potem ze mnie wypływa.

Gość gość
Jak bylam na tabletkach to oczywiscie w ciptce. Uwielbialam i on tez. Najbardziej lubie jak konczy we mnie. Podnieca mnie to pulsowanie penisa i jak sie sperma wlewa. Ahh... A tak to zalezy w jakiej pozycji i jak sie ulozy ;) Czasem na piersi, czasem na pupe, na twarz.

Gość gość
Zależy gdy robię loda w usta z połykiem bo ma smaczną spermę gdyż dbamy oboje o higienę intymna i dobrą dietę a to jest tego efekt. A gdy w cipce jest to tam kończy lecz wie że ma dobić do końca by czuł macicę i na niej ma wtrysk. Tak konczy bo ja tak lubię.

Gość gość
mój finiszuje na mecie wyścigu

Gość gość
Tabletki to trucizna i nie biorę.

Gość gość
Mój mąż kończy albo w ciotce albo na moich stopach a potem stopy jeszcze masuje i wcięta spermę

Gość gość
różnie raz w cipce raz w dupie czasami w buzi na cycki na brzuszek ,osobiście najbardziej lubię w cipkę albo w dupę

Gość gość
Nie ważne gdzie facet zaczyna (u kochanki, u sąsiadki czy w burdelu), ważne, że finiszuje w cipce żony. Najlepiej w niedziele po kościele. To taka nasza polska tradycja.

Gość gość
a ja lubię jak kochanek spuszcza mi się do p***y wtedy wracam do domu z jego spermą i bzykam się z mężem

Gość gość 1 41 1
Mój facet w pupie,na prześcieradle i tyle ,ostatnio drętwy jest w te klocki. Przy lodzie chciałam żeby się spuścił w mojej bużi ale uciekł ( 28 latach małżeństwa) , wstyd chciałam tego spróbować a on jak jakiś najgorszy prawiczek,poczułam się dziwnie.Kocham go po tylu latach jest moim 1 partnerem .Nie wiem ale on,jest ciężki w tych rozmowach.Ja nawet nie próbuje bo wiem jaka jest odpowiedz . cytuję (ha to nie tak jak myślisz,ja też cię kocham tylko przeciez wiesz ze nie umiem tego okazac..wiem ze to głupie ale taki jestem..to ze cie uraziło oglądanie nagich bab na schowup naprawde myslisz ze to coś znaczy?to "bodziec "który ma za zadanie rozbudzic wyobraznie ,a to czy ogladam inne "baby" nie ma znaczenia i tak chodzi o ciebie kochanie..wiesz ze nasze stosunki są delikatnie mówiąc "za krótkie" i to jest problem z ktorym nie wiem już jak walczyć ,dobrze o tym wiesz jak i ja.

Gość gość 1 41 1
To była rozmowa z sierpnia .Rozmowa z czatu facebooka . Bo w realu nie rozmawiamy na te tematy,bo z nim się nie da.

Gość gość
uwielbiam jak facet zalewa mi cipkę i dupę ale mój jest drętwy i nie chce się bzykać więc mam innych kto tryskają w moje dziurki

Gość gość
mój to najczęściej w mojej cipce, ale też na twarzy, piersiach i brzuchu, jednak najbardziej lubi zalewać cipkę :-)