Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Transgenderlgbtpower

Hej co mam ubrac na obrone pracy?

Polecane posty

Gość Transgenderlgbtpower

Jestem gejem transgenderysta i chcialbym ubrac wysokie szpilki i czarne ponczochy do spodnicy. I chcialbym przyjsc z moim muskularnym chlopakiem(duzo cwiczy na silce). Mam 190 cm wiec troche przy jego 178 cm bede za wysoki. bedzie mi dosiegal do ramion (sprawdzalismy w domu). Czy jednak lepiej ubrac meski stroj galowy ktorego nie znosze

Gość gość
Nie krepuj sie badz soba no i milej obrony

Gość Kunc
dziwna sprawa ale mnie kreatora mody zastanawia dlaczego i z jakiego powodu z mody męskiej zniknął SURDUT ? nowoczesny SURDUT mogłby być z kapturem na przykład i kończył się na wysokości kolan a na nogach będą widoczne rajstopy cieliste z czarnymi napisami typu : LEGIA, LECH , ŁKS lub inny WIDZEW albo GIEKSA itd. pomysły napisów na rajstopach będą zależeć od kibica danego klubu piłkarskiego lub kibica reprezentacji , czyli na cielistych rajstopach może posiadać wydruk POLSKA GOLA lub TERAZ POLSKA ale SURDUT to podstawa i facet w rajstopach i na szpilkach , dzięki zwolennikom nowej mody męskiej Nasze PKB wzrośnie z pięciu do dziesięciu procent do końca 2018 a przemysł dziewiarski nie wyrobi z zamówieniami produkcji !

Gość gość
Ubierz te ponczochy.