Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria przyjaciolka

Pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość Daria przyjaciolka

Witam panow, mam do was pytanie, czy ozenilibyscie sie z kobieta z trojka dzieci? Dodam od razu, ze nie chodz tutaj o pieniadze tylko o milosc. Kobieta, ladna zadbana, mieszkajaca za granica. Ustawiona tam. Jest w zwiazku z obcokrajowcem, bardzo nieszczesliwa...Nigdy go nie zdradzila i nie zdradzi, ale boi sie od niego odejsc, gdyz twierdzi, ze jesli od niego odejdzie to tym samym skarze sie na dozywotnia samotnosc...bo kto ja wezmie z 3 dzieci, ze juz zawsze bedzie sama i tego sie boi i dlatego tkwi w tym toksycznym zwiazku i coraz bardziej przygasa...zal mi jej i tlumacze, ze to nie te czasy i tak nie jest jak mowi, jednak ja nie jestem facetem...wiec panowie pytanie do was jak wy to widzicie?

Gość gość
Nie ma tutaj zadnego pana? Pomozcie, tak bardzo chcialabym podniesc ja na duchu...

Gość gość
A czy Ty związałabyś się z mężczyzną z 3 dzieci na utrzymaniu?

Gość Daria przyjaciolka
Jesli by mnie kochal i mialabym w nim wsparcie to tak...W jej sytuacji nie chodzi o pieniadze bo ona pieniadze ma. Dzieci maja wszystko co potrzebuja. Nawet juz maja jakas przyszlosc zapewniona ze strony jej rodziny i w tej relacji nie chodziloby o pieniadze.

Gość gość
Nie związałbym się. I myślę, że niewielu byłoby chętnych. Trójka obcych dzieci... To ciężkie do przeskoczenia.

Gość gość
To ze Ty bys sie nie związał nie znaczy ze inni tez nie i wypowiadaj sie prosze w swoim imieniu bo na swiecie są miliony róznych facetów z róznym podejsciem do zycia ..nie kazda tez kobieta z dziecmi chciałaby byc z kims czy z pierwszym lepszym

Gość Daria przyjaciolka
Czyli 3 dzieci od razu ja skresla...no rozumiem. Myslalam, ze jednak ma jakas szanse. Wiesz to dobra dziewczyna. Tego typu, ze mezowi przed wyjsciem czysci buty na kleczkach, a on cham i burak.

Gość gość
Ma szanse jak kazdy

Gość gość
ja bym się nie wiązał -a jak ten były mąż to obcokrajowiec a do tego muzułmanin to obawiałbym się nawet o własne życie. O dzieciach nawet nie piszę bo nie dość że cudze to do tego aż trójka (!). Nigdy w życiu.

Gość Piaskun
Wolałbym kulę w łeb.

Gość gość
Ja bym się związał, ale po 1 to by musiała być czysta miłość i po 2 ona musiała by mieć mentalność kochanki, a nie matki, a w to wątpię.

Gość Daria przyjaciolka
W jakis sposob ma mentalnosc matki, bardzo dba o dzieci i dom. Nie pije, nie imprezuje. Faceci zawsze sie za nia uganiali i nadal tak jest, ale ona zostala jeszcze sposobem bycia w sredniowieczu. Dla niej takie wartosci jak prawda, wiernosc, milosc bardzo sie licza. Jak widac w jej przypadku chociaz nie szczesliwa to nie zdradzi, predzej odejdzie. Widze jak sie meczy i tak naprawde serce mnie boli, ze taka fajna dziewczyna chce tak zyc

Gość Daria przyjaciolka
A jej maz...zanim ja poznal byl nikim, przy niej stal sie kims. Jak nie mial pracy byla przy nim. Pomogla mu we wszystkim, ogarnela dziada, zrobila z niego czlowieka na poziomie i jak zdal sobie z tego sprawe to zaczal uganiac sie za dziw... i blacharami. Jak sie na niej odbil stwoerdzil, ze moze miec lepsza. Oczywiscie facet gra milionera, ale nie ma grosza przy duszy, a jak blachary widza mercedesa za 100tys to mysla, ze zlapaly pana Boga za nogi i wskakuja mu do lozka...niestety nie zdaja sobie sprawy, ze to wszystko sie skonczy jak ona go zostawi i nawet nie bedzie go stac na wynajecie kawalerki...

Gość gość
Gdynym kochal to tak

Gość gość
Kobieta z trójką dzieci??? Hm, raczej tylko dla frajerów.

Gość gość
po pierwsze autorko - przestań pisać w trzeciej osobie bo każdy zorientowany tutaj wie że chodzi o Ciebie:) po drugie - nie, dla wiekszości mężczyzn nie jesteś dobrą partią bo masz balast w postaci aż trójki dzieci,a to są spoooore wydatki. Masz szansę co najwyżej u jakiegoś desperata koniotrzepa,ale tacy to na ogół nic nie wnoszą do związku i są bez pracy i stałych dochodów. Brak jaj nie tylko między nogami ale także w życiu.

Gość gość
Jak jesteś ładna lubisz sex codziennie 2x na dzień minimum, dobijemy do 11 nastki co ty na to?

Gość gość
to na ją pocieszyliście fest :(

Gość gość
Kobieta z trójką dzieci??? Hm, raczej tylko dla frajerów.

Gość gość
gość dziś no a po co ją czarować? Tak to już jest,wiedziała z kim się wiąże,a nawet jak nie wiedziała to biorąc dzieci z sobą powinna sie była liczyć z tym że żaden facet już potem jej nie bedzie chciał bo dzieci to własnie wydatek - no może jeszcze jakby zostawiła te dzieci męzowi to ok, mimo że samotna matka ale juz rozwódka i bez tych dzieci.

Gość gość
ale oczywiście ona ma prawo do miłości jak każdy -mogła nie wiedzieć jak rozwinie się sytuacja po iluś tam latach no i że mąż zamieni się w skończoną świnię. Także dario mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki i życze Ci jak najlepiej:)

Gość gość
Moja kolezanka z trojka dzieci, biedna, znalazla nowego faceta. Moja ciotka z trojka dzieci znalazla kolejnego meza i moja kuzynka tez...

Gość gość
jezeli ona ogarnia pieniadze to czemu nie

Gość gość
Kazda ma szanse na miłość i szczęscie. Mamy w rodzinie taki przykład mężatkę,troje dzieci w wieku szkolnym w pracy poznała faceta . On przystojny,wysoki, żonaty młodszy od niej o kilka lat. Na początku wydawało się że to chwilowy romans, nikt nie wierzył ze ten zwiazek przetrwa.A jednak ona się rozwiodła on też. Dzisiaj są po ślubie mają wspólnego synka. Więc wszystko jest możliwe.

Gość gość
kasa rozwiązuje wszelkie problemy , jak ona ma sporo hajsu i do tego potrafi go zarabiać,w dodatku facet też finansowo ogarnięty - to czemu nie? Przy dużych pieniadzach będzie ich stać na kolejne wspólne dziecko a to juz na pewno bardziej scementuje taki związek:) jeżeli jednak jest bidniutka jak mysz kościelna i ma do zaoferowania tylko ładną buzię to moze co najwyżej liczyć na niezobowiazujący seks -ale mimo wszystko życze jej dobrze. Do miłości ma prawo każdy.

Gość Daria przyjaciolka
Nie kochani, tu nie chodzi o mnie tylko moja przyjaciolke...ja mam dwojke dzieci i wiem, ze gdybym rozstala sie z moim mezem to znalazlabym kogos od razu. Dlatego tez jej to tlumacze. Ona jednak zyje w tym swoim sredniowieczu i sie meczy. Niby sie usmiecha, ale z jej serca bije smutek. Tlumacze jej, ze to nie tak powinien wygladac zwiazek. Co do waszych wypowiedzi widze, ze jednak sie nie mylilam i czasy sie zmienily. Jak jej to teraz wytlumaczyc, ze nie ma sie czego bac, ze da sobie rade. Macie jakies pomysly?

Gość gość
zamiast poświęcać czas swój na mnie i moje dzieci poświęcać musi na swoje nie moje dzieci. Trójka to stanowczo za dużo, takie życie to nie bajka. Woli życ samotnie w związku niż samotnie sama z przyjaciółmi ????

Gość gość
19:28 ktos jej nawbijaj tego do glowy , moze rodzina w dziecinstwie albo ow partner ( maz ) , z ktorym teraz jest . Typowe psycholigiczne zagrywki zeby nie wierzyla w siebie i miala niskie poczucie wartosci . A po co? A po to zeby nie odeszla . Prosteeee jak druttttt. Zakompleksieni mezczyzni tak robia .

Gość gość
co wy tam durne dzieciate gadacie? Wy sie lepiej tych mężów trzymajta bo i tak nikt was nie zechce,rozstępy,celulita wy na dooopach macie a wydaje się takiej jeddnej i drugiej że "ja moge w każdej chwili męża zostawić bo od razu bym sobie kogos znalazła". Kupę byś znalazła a nie nowego faceta bo nikt nie jest na tyle durniokiem by nie swoje błachory taszczyć.

Gość gość
a jak takaś pewna jedna z druga to zostawiaj jeszcze dziś i my się przekonajta czy wy tak od razu tego fłaceta znajdzieta:) hehehe oj durne wy durne baby:)