Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melani0001

Brak okresu

Polecane posty

Gość Melani0001

Hej. W październiku okres dostałam 14. Przez cały kolejny miesiąc kochaliśmy się bez zabezpieczeń oraz za każdym razem z tzw. finałem. Okres spóźni mi się, niemniej jednak na teście ciążowym pojawia się jedna kreska. Czy czekać, czy iść do ginekologa czy co zrobić?

Gość gość
Jeśli chcesz mieć dziecko to kontroluj sobie cykl a dokładnie dni płodne. Ja to robię za pomocą testera owulacji ze śliny afrodyta, który kupiłam w sklepie naturalnaplodnosc. To co w nim najlepsze to poręczność, cena oraz banalna obsługa. Zawsze wtedy kiedy chcę mogę zbadać własna ślinę i wiem, że dni płodne nadchodzą lub właśnie trwają. Jest to niezwykle pomocne szczególnie gdy masz nieregularne cykle.

Gość gość
Kiedys czytalam gdzies ze jak sie uprawia seks zbyt czesto to plemniki są słabsze i mozliwosc zaplodnienia mniejsza. Czy to prawda nie wiem bo my robilismy to na czuja planujac dzieci. Obecnie sie zabezpieczam tabletkami vines. Za rok moze poltora bedziemy starac sie o kolejne bobo i wtedy poprostu odstawie tabletki i bedziemy dzialac. Warto moze jednak isc do lekarza i sie zbadac. Chociaz jesli sie staracie i w 1 miesiacu nic nei wyszlo to nie ma co panikowac :)