Gość gość Napisano Listopad 15, 2018 Hej, mam 25 lat i juz od 5 lat spotykam się z facetem, którego kompletnie nie akceptuje moja matka. On ma juz dziecko z inną kobieta i jest po rozwodzie, ale mi od poczatku w ogole to nie przeszkadzało i nie kolidowało z naszym związkiem. Bardzo dobrze się dogadujemy i spędzamy razem bardzo fajny czas. Niestety moja matka jest totalnie przeciwko niemu i twierdzi ze to nie jest facet dla mnie. Od samego początku zabraniała mi kontaktu z nim, jednak ja postawiłam na swoim chociaż kosztuje mnie to bardzo dużo nerwów, PO każdym powrocie do domu ze spotkania z nim mam ochotę się powiesić... matka robi mi wyrzuty o każde wyjscie z domu, obwinia mnie przez to o każdą rzecz, która jest nie po jej myśli oraz - co dla mnie jest najgorsze - nastawia przeciwko mnie resztę rodziny a swoje nerwy odbija na moim ojcu. Kilka razy uslyszalam od niej ze dopoki spotkam się z tym facetem mam nie mówic do niej MAMO... Czy ja naprawde robie zle stawiając na swoim i stawiając na miłość? Czasami naprawde sie nad tym zastanawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach