Gość gość Napisano Listopad 15, 2018 Cześć dziewczyny przez ostatnie kilka lat bardzo męczyły mnie wciąż nawracające infekcje pochwy. Co miesiąc latałam do ginekologa i brałam nowe leki które pomagały na chwile a przy następnej miesiączce znów wracały. Płakałam.... mąż nie rozumiał mojego prolemu to bylo nie do wytrzymania seks mi zbrzydł ;/ Dziewczyny juz myslałam ze nic mi sie pomoże , wybrałam mnustro leków które nic nie pomagały wydałam dużo pieniędzy na leki i posiewy. ALE TERAZ DOBRA WIADOMOSĆ postanowiłam że napisze co mi pomogło. Wysłuchałam wypowiedzi pewnego ginekologa którego link wysyłam https://www.youtube.com/watch?v=_9nZN33eiKs. Ten lekarz mówi o tym ze nawazniejsza jest odbudowa flory ( ja to wczesniej robiłam) najwyrazniej bezskutecznie bo probiotyki brałam przez 7 dni a o doustnych zapominałam tym razem zrobiłam inaczej. Poszłam do ginekologa ( nawrót infekcji) dał mi jak zwykle recepte na nowy lek który wziełam. A później odrazu zaczęłam stosować żel dopochowy z kwasem mlekowym i kwasem hialuronowym cały czas, przez cały miesiąc codziennie na wieczór, i do tego doustnie probiotyki plus witamina c( bardzo wazne zeby brac regularnie). I zdarzył sie cud, dosałam miesiączki bez tej cholernej infekcji czuje sie cudownie. Dziewczyny bardzo wazne zeby odbudwać flore i zeby zagoic te wszystkie ranki kóre mamy w pochwie spowodowane infekcjami i lekami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach