Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czy chociaż na kafe ktoś mnie troche lubi?

Polecane posty

Gość gość
Czytaj mnie teraz uważnie. Skończ się nad sobą użalać i broń cię panie boże, nie obarczaj swoim problemami innych. Idź solo na piwo do pubu i pamiętając o powyższym, wtop się w otoczenie. Gdy ktoś cię zahaczy i zagai - nie p*****l mu o kafeterii i fakcie bycia przegranym, tylko płyń z prądem, jakby wczoraj nie było. Ogarniasz?

No ogarniam ale małe ale, nie odwiniam nikogo za swoją sytuacje bo wiem że to tylko moja wina bo zmarnowałem mnóstwo szans i sam się sprowadziłem do tego statu i teraz musze sam z niego wyjsc

Gość gość
Słowo, którego chciałeś użyć, to "obwiniam", jednakże wciąż nie jest ono synonimem słowa "obarczać", blisko nigdy nie leżało. https://sjp.pwn.pl/slowniki/obarcza%C4%87.html Teraz zrozumiesz i przyda ci się ta lekcja polskiego w przyszłości. :classic_cool:

dobra już rozumiem różnice między tymi słowami po prostu źle przeczytałem pierwszy post no nawet tutaj coś nowego się dowiedziałem

Gość gość
No. To sobota jest Twoja. :classic_cool:

Ja już dawno chciałem w sumie robić wszystko dla siebie, nieprzejmować się zdaniem innych itp i korzystać z zycia na co przyjdzie mi ochota, ale jakoś zawsze kończyło się na planach