Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz przez 20 lat malzenstwa nigdy nie widzial mnie nago..czy to dziwne!?

Polecane posty

Gość gość

Koleżanki w pracy opowiadają,ze ciągle mężowie widzieli je nago..większość się rozwiodła lub ma kiepski seks i związek Kiedy mowie im ,ze nigdy maz nie widzial mnie calej nago to oczy wywalaja ze zdziwienia.. Uprawiamy seks francuski i nawet analny...ale nigdy w swietle..maz widzi czesto fragmenty intymne mego ciala,ale w polmroku Cala nagusienka nigdy przy nim nie stanelam..wstydze sie.w domu rodzinnym nagosc byla zawsze tematem tabu i to mi weszlo w krew. Czy wg was to dziwne? Czy wy pokazujecie sie cale nago przed mezem? To nie jest prowokacja.pytam serio.

Gość gość
twoje kolezanki to ladacznice , u was wszystko normalnie , nie przejmuj sie , ja tez uprawiam seks pociemku i pod koldra bo sie szanuje i maz mnie za to szanuje

Gość gość
Ja tez nie pokazuje sie facetowi cala nago jak ewa w raju,bo mam brzydki biust.

Gość gość
Dla mnie to dziwne. Dlaczego miałabym się wstydzić własnego męża. Po jednym porodzie i w kolejnej ciąży co prawda moje ciało nie jest perfekcyjne, ale co z tego. Każdy ma jakieś drobne wady. Nie mam problemu z pokazaniem się nago mężowi. Sama też lubię go widzieć. Poza tym nie wyobrażam sobie, że musiałabym czekać z seksem do wieczora, żeby był już półmrok, bo lubimy się kochać w środku dnia. Myślę, że jesteśmy udanym małżeństwem, bo jesteśmy nie tylko mężem i żoną, ale też przyjaciółmi. W seksie nam się układa super, choć teraz w ciąży mamy nakazany celibat :( Ale radzimy sobie inaczej ;)

Gość gość
Tak, dziwne. Fragmenty intymne ciała w półmroku. No nie wiem, czy takie fragmenty, skoro w półmroku minetę czasem przywali.

Gość gość
Oj moderacjo, zakładasz w weekendy prowo tematy. Regularnie.

Gość gość
Ja kiedys kupilam taka seksi koronkowa haleczkę, stanełam przed mezem a ten do mnie "ubierz się bo sie przeziebisz" :D To jest dopiero milosć:D

Gość gość
Denerwuje mnie to pisanie ze to prowo Dla was wszystko co inne to prowo Pisalam,ze tak zostalam wychowana,ze nagosc byla tabu a seks to cos zlego. Moze stad wstyd mi pokazywac sie nago nawet przed lekarzami.

Gość gość
Jak mnie rozpierdzielają takie absurdy. Taka skromna, że wstydzi sie nagości, ale fiuta brać do buzi i nadstawiać kakaową kiszke służącą do srania to nie ma problemu.

Gość gość
11:28 co? Ale w seksie robisz wszystko co dusza zapragnie i się nie wstydzisz? Raczej to wynika z braku akceptacji swojego ciała, bo gdyby wychowanie miało tak duży wpływ, to po lodziku czułabyś się jak zwykła szmata.

Gość Pieścioch
Dziwne, nie wyobrażam sobie nie widzieć NAGIEJ kobiety w czasie seksu! Szczerze mówiąc to i moja nie jest naga, bo ma ...kolczyki w uszach, łańcuszka z szyi też do seksu jej nie ściągam.