Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestroga jak można sobie spieprzyć życie gdy najważniejsza jest zabawa i seks

Polecane posty

Gość gość

Seks bez miłości i zabawa z alkoholem to Dzieło Diabła niestety... Ja tam jakoś mega wierzący nie jestem ale takie rzeczy to dzieło szatana cos w tym jest. Nigdy nic z tego dobrego nie ma. Moja kuzynka od zawsze byłą piękna, dzieliło nas 6 lat różnicy ale podkochiwałem się w niej od małego ja miałem 12 lat i dopiero zaczynałem rozumieć kobiece piękno ona jako 18 stka mogła mieć każdego chłopaka w mieście, w wieku 19 lat coś tam nawet osiągnęła w jakimś konkursie miss w województwie. Wyjechała na studia do wielkiego miasta i sie zaczeło, seks, imprezki, co 2 tyg inny chłopak, problemy z zaliczeniem pierwszego semestru, potem powtarzanie roku, potem drugie powtarzanie roku, aż w końcu w wieku 22 lat wpadła z jakimś typem który był przejazdem i wpadł na impreze. Oczywiście z ciążą została sama, oczywiście ilość kłamstw która jej się nagromadziła budziła strach przed ojcem, któremu nic nie mówiła ani o studiach ani o ciąży o imprezach. Dzisiaj ma 31 lat i w niczym nie przypomina tej pięknej 20 letniej blond kobiety, waga jakieś 20 kg więcej, ogromne barki od noszenia zakupów, fizycznej pracy, i noszenia dziecka, zniszczona cera, zniszczone włosy, skromny makijaż, ciuchy od kilku lat te same. Z problemami została sama, ma jakaś tam pracę w dużym mieście gdyby wróciła do rodzinnego miasteczka nie miałaby innej opcji jak mieszkać z rodzicami, a tego nie chce. Więc żyje za 2600 zł utrzymując siebie i córkę, spłacając kredyt na mieszkanie, oczywiście z alimentami i problemy bo gość trafił do więzienia, a fundusz nie wypłaca bo ma za duże dochody, 500 + też nie bierze, została sama bez szans na miłość. Rodzice jakoś jej tam pomagają ale ojciec chory i leki kosztują a przecież nie byli majętni, I tak sobie myślę dziewczyno gdyby seks nie był na 1 miejscu, jak mogłabyś żyć? a tak ani wykształcenia ani seksu, ani zwiazku, ani przyszłosci. Pozostaje jej dziekować Bogu że jest ta praca, magazyn no ale zawsze. Tak się kończą pewne rzeczy tak się kończy fajne życie

Gość gość
no a ja jakoś nigdy nie imprezowałem, nie chlałem, nie ćpałem, dobrze sie uczyłem, spokojny, bezkonfliktowy, pomocny, dziewczyny nigdy żadnej nie miałem, bo przez to że nie lubie imprez jestem dla nich nudnym frajeremo, czywiście prawiczek i dziś w wieku 28 lat nadal jestem sam i nie mam żadnych szans na miłość mimo że pracuje i brzydki wcale też nie jestem. Całe życie w cieniu innych bawiących sie, korzystających z życia na maxa, ja myślałem że na swoje sie w końcu doczekam, na miłość związek małżeństwo założenie rodziny ale nie, to tamci mają wszystko choć żadnej moralności nie mieli, a ja za moją dobroć i pokore jedyne co mam to samotność i początki depresji. Jak to skomentujesz?

Gość gość
urzekła mnie twoja historia, a teraz mozesz w********ac frajerze z tymi bzdurami!

Gość gość
gość dziś Sam sobie jesteś winien bo wolałeś siedzieć w cieniu innych wobec których czujesz zawiść.

Gość gość
Wielu ludzi imprezuje,cpa,uprawiaja przygodny seks itd i jakos dzieci nie robia.Niektore kobiety celowo chca dzieci dlatego tak sie dzieje.Niby wpadka a tak mialo byc :-)

Gość gość
o wlaśnie, doskonale wiedziałem że wskażesz wine po mojej stronie, ale to nie moja wina że ten świat jest taki pojepany i wszyscy wolą tylko chlać ćpać imprezować i bzykać sie z kim popadnie, zresztą czego ja sie spodziewałem po kafeterii, tu zawsze tylko błotem obrzucą i dowalą

Gość gość
gość dziś Ja w takim środowisku nie żyję więc nie pitol głupot że wszyscy. Świat się nie kończy na twoim najbliższym otoczeniu.

Gość gość
Widocznie genetycznie nie była zaprogramowana na życiową piękność tylko na chwilową atrakcyjność. Znam takie piękności, nie puszczały się i normalnie wyszły za mąż, ale zbrzydły okropnie.

Gość gość
gość dziś Stary nie przesadzaj ćpać imprezować o czym ty mówisz? czasy kiedy ćpało się to lata 90 te dzisiaj ludzie co najwyżej imprezują a i to coraz rzadziej bo jest moda na fit życie. Nie jesteś już młody to fakt, ale nie jesteś stary masz 28 lat to jest jeszcze czas na poznawanie pięknych kobiet, tyle że no trzeba coś ze sobą zrobić same do Ciebie nie przyjdą laski nie szukają utracjuszy i patologi laski szukają odpowiedzialnych i dających im poczucie bezpieczenstwa gości , więc nie przeżywaj

Gość gość
Do 20:22 No akurat napisales wiele rzeczy ktore nie ma pokrycia z rzeczywistoscia,wielu ludzi cpa i to na najwyzszych szczeblach a nikt tobie nie bedzie tego mowil bo niby z jakiej racji.Kobiety szukaja odpowiedzialnych mezczyzn jako mezow ale niekoniecznie ojcow :-)

Gość gość
długie i nudne

Gość gość
To co napisales to prawda,otym wiedzą tylko ci co sami wpadli po uszy w sex alkohol ,a niektorzy nawet siedzą w pierdlu z powodu sexu imprezek z alkoholem .Tu wiekszosc to dzieciarnoa mają zielone pojecie o życiu,wypije szczoch piwo albo tanie wino i cwaniakuje ,rozum przyjdzie takiemu jak juz mu wætroba bedzie gnić i trypel go bedzie toczył:-P :-D

Gość gość
Wiele ładnych kobiet szuka samcow alfa a wiadomo ze ci to myslą ciulem ,popupczy zrobi bachora i szuka nastepnej ofiary a wiadomo baba pijana itd .A spokojny samiec beta czepie pod koldrą albo bierze babe z dzieckiem :-P :-D

Gość gość
Miała chociaż kilka lat dobrej zabawy, możesz to o sobie powiedzieć? :P:D a praca na magazynie hmm no widać, dziewczyna ładna, ale prosta.

Gość gość
zwykły stulejarz