Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge do jutro zostawic farsz na kopytka z serem

Polecane posty

Gość gość

Robilam dzis ruskie i zostalo mi troszke ziamniakow i twarogu.I pomyslalam ze zrobie leniwe.Ale juz jest pozno i nie chce mi sie ich robic.Czy ten farsz nie popsuje sie do jutra?

Gość gość
Leniwe z cebulą???

Gość gość
Możesz, do lodówy i rano zrobić. Podejrzewam, ze bez cebuli, to spokojnie i do poniedziałku bedzie.

Gość gość
Biedna jesteś? Nie pytam złośliwie, tylko dwa dni z rzędu jeść pierogi. ... już pomijam że w sumei niemal zero wartości odżywczych. A ja owszem, lubię czasem zrobić np placki ziemniaczane -(2-3 razy na miesiąc) ale w nich jest zawsze kilka jajek, lub np lubię raz na miesiąc (raczej rzadziej) kopytka, ale wtedy zawsze do kopytek jest sałatka z rukoli, pomidorkow, cebulki czerwonej i z dwoma awokado.

Gość gość
Kto je kopytka z rukola !! Haha złośliwa jesteś ..każdy je jak lubi.. Sama bym zjadła pierogi ..leniwe też super ..

Gość gość
ale jak dwa dni z rzedu.? dzis zjedlismy pierogi a 2 porcje zamrozilam . to samo zrobie z kopytkami zamroze i bedzie obiad na szybko na ktorys dzien.

Gość gość
gość dziś A co w tym dziwnego? Bardzo fajny pomysł, cieżkie mączne danie aż się prosi o jakiś lekki dodatek.