Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robert LEwandowski zarabia 180 000 zł dziennie xD fajnie co?

Polecane posty

Gość gość

taki to se pożyje :P

Gość gość
on i jego dzieci sa juz ustawione

Gość gość
Powinien mi zasponsorować mieszkanie. On nawet nie odczułby tych 180 tys., a mi zmieniłoby to całe życie :(

Gość gość
ta dzieci..i jeszcze z 5 pokolen

Gość gość
A ludzie sie podniecaja ze maja 10 000 miesiecznie i mysla ze sa bogaci.

Gość gość
potrafil sie ustawic nie to co wy biedaki hahaha gardze wami

Gość gość
ciekawe czy przebije paris hilton :D

jakbyscie nei pracowali tylko zyli to byscie nie patrzyli na to ile kto ma pieniedzy bo pieniadze do zycia potrzebne nie sa tak jak zycia ja nie mam grosza a jestem arcy szczesliwy nie chodze do pracy i jezdze sobie co rano w piekne angielskie miejsca gdzie mam widok na cale warwickshire z gory i widze drzewa pola

Gość gość
srynik debiI mysli, ze bieda to powod do dumy xD

ja nie mam pieniedzy ale chociaz nie sprzedaje sie w reklamach jak pan srakoski jak bylem w polsce to wszedzie widzialem ryj tego pozera, sklepy i coca cola jakies drinki oshee ja mam serdecznie dosyc tego srakowskiego i jej zoneczki karateki ktora tez sie sprzedaje nie imponuja mi lujdzie ktorzy zarabiają w pilke pan srakowski jujz raczej nikt nie pokaze, a w reklamach nie tylko srendakoski sie sprzedaje bo inni '\celebryci' marek kondrat, szymon majewski ten to tez sie wszedzie pakuje a czy robi ten srakoski cos dobrego dla swiata??

sklepy sa zasrywane jakims szajsem by ann jakies drinki pomaranczowe i spirulinowe kupilem kiedys mala butelczke w sklepie eko i 7 zlotych ale chvj ze 7 zlotych dopiero po zakupie zobaczylem by ann i juz wiedzialem co to za syf jak widze oshee z ryjem srakoskiego to nie kupuje jak w skepie w polsce jest jego ryj na reklamie coca cola to nie wchodze do sklepu ide do innego dla mnie ten zalosny pan nowobogacki to jest pozer i biedak umyslowy hehe :D