Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko kobieta idzie do łóżka jeżeli jest zakochana i porządna?

Polecane posty

Gość gość

Limit czasu ile wynosi jeżeli facet jej się szalenie podoba

Gość gość
U mnie to był niecały miesiąc

Gość gość
u mnie jakieś 3 miesiace do pół roku

Gość gość
U mnie 4 miesiace. Chciałam go też troche sprawdzić, czy jest w stanie "zaczekać".

Gość wyjątkowa wartościowa
ja 10 lat czekałam na samą rozmowe taka byłam jestem porządna a rozmowy nawet nie było.

Gość gość
autor czy autorka? autor - kalkulujesz czy warto zainwestować swój czas, żeby w końcu doczekać się seksu? jaki jest motyw tego pytania?

Gość wyjątkowa wartościowa
A widzę, że powyżej same kurefki sie wypowiedziały bo takie łatwe.

Gość gość
jak widać nie miałaś okazji sprawdzić jak szybko by to tego doszło, bo czekałaś 10 lat na samą rozmowę i się podobno nie doczekałaś dlaczego więc obrażasz inne kobiety? nawet jeśli masz inne podejście? pytanie o ile zadał je mężczyzna jest idiotyczne, bo pokazuje że kalkuluje i szuka okazji, mylę się? nie sądzę, żeby kobieta nie wiedziała kiedy ma ochotę pójść o krok dalej powiem ci tak autorze - to jest zależne od dwóch czynników miłości i zaufania, jeśli nie budzisz zaufania możesz się nigdy nie doczekać, to nie ten target

Gość gość
Do wyjątkowej. Czekałaś 10 lat? Rozumiem, że to była nieodwzajemniona, platoniczna miłość. Zmarnowałaś tyle lat młodości. Jestem w szoku. Do tej pory spotkałem się z jednym podobnym przypadkiem, ale było to "tylko" 5 lat bezsensownego oczekiwania. Moja znajoma przez tyle lat była zabujana bez wzajemności w chłopaku, który po pięciu latach ją odrzucił gdy wyznała mu swoją długoletnią miłość. Dziewczyna zmarnowała 5 lat, a tylu chłopaków do niej startowało w tamtym okresie. Wszystkim od razu dawała kosza po to aby po kilku latach dostać kosza od swojej miłości. Popieprzony jest czasami ten ludzki los.

Gość gość
Moją cipkę pozwoliłam mu dotykać i pieścić ręką dwa miesiące po tym jak zostaliśmy parą. Pierwszy stosunek odbyliśmy 3 miesiące później. Zanim zostaliśmy parą znaliśmy się niecałe 2 miasiące.

Gość gość
Każda ma inne standardy i każda uważa się za porządną. :)

Gość gość
3 miesiące.

Gość gość
Porządna to po ślubie :)

Gość gość
Minimum 2lata jak daje wcześniej to znaczy że się nie szanuje.

Gość gość
Ale kurwy jak można dać dupy po tak krótkim czasie.

Gość gość
Po tym temacie stwierdzam że kobiety się nie szanują

Gość gość
Po ślubie z prawiczkiem

Gość gość
jak szybko mezczna idzie do łóżka jeżeli jest zakochany i porządny? Rzygam waszymi podwójnymi standardami pojeby.

Gość gość
Autorze z całym szacunkiem ty debilu porządnych kobiet już nie ma i to od dawna

Gość gość
gość dziś Autorze z całym szacunkiem ty debilu porządnych kobiet już nie ma i to od dawna Sa i porzadni mezczyzni tez sie czasem zdarzaja, wsrod moich znajomych sa pary gdzie obydwoje czekali do slubu, bo sobie nie wyobrazali jak mozna inaczej. Ja tez jestem takiego zdania.

Gość gość
Ja osobiście hmmm no cóż szanuję się nigdy nie zdradziłam męza , niedzukałam nikigo - aż do momętu kidy wpadłam po uszy i zwyczajnie się zakochałam.Ale jeśli chodzi o te sprawy to długo.Max rok musiałby udowodnić ,że nie sam sex mu chodzi , sorawdziłabym go na każdy możliwy sposób, choć gwarancji nie daje że rok musi być uczucie a nie sam sex

Gość gość
Dwa tygodnie. Po co marnowac czas..?

Gość gość
Jak jesteś łatwa to czemu nie ?

Gość gość
jak jest zakochana i facet ją pociąga fizycznie to nie udaje jakiejś świętej, dużo zależy od sytuacji a nie od czasu:)

Gość gość
Jeśli ma rozum, to po ślubie.

Gość gość
W momencie, gdy zdaje sobie sprawę z tego, że może mu bezgranicznie ufać i że ukochany skoczy za nią w ogień... I to wcale nie musi być po ślubie :) No i jest też kwestia "porządności", bo jeśli kobieta jest zakochana i chce być tylko z tym jednym i nie chce zdradzać ale też nie myśli o ślubie jako centrum swojego życia i misji na ziemi, lubi seks i nie czeka nie wiadomo ile, to już nie jest porządna?? A kto ustanawia ramy "porządności "? Kobieta porządna to taka, która nie leci za pierwszym lepszym przystojniakiem i na jego skinienie palca, bo ten sypnie jej z 5 komplementów i jeszcze uważa się za niewiadomo kogo, lansuje się po mieście i wyrywa "towar" :D

Gość gość
gość dziś x To mi przypomnialo historie mojej znajomej, ona tez byla przekonana, ze on za nia w ogien skoczy i bardzo ja kocha takze dala sie namowic na to zeby nie czekac do slubu, no bo przeciez i tak beda razem. No i co? On sie wlasnie zareczyl tylko, ze z inna a mojej kolezance to sie swiat zawalil.

Gość gość
Moze isc na pierwszej randce jesli np pisze z gosciem długi czas w necie i nie bedzie to oznaczało wcale ze nie jest porządna..porzadna kobieta po prostu nie puszcza sie na prawo i lewo i potrafi byc wierna mezczyznie z którym jest,którego sobie wybierze

Gość gość
Porzadna to idzie do zakonu :p