Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić faceta wasze rady

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, od dwóch miesięcy tkwie w trochę ciężkiej relacji za którą oczywiście pewnie mnie znegujecie.. ja też nie czuje się w niej najlepiej i nie wiem jak ją rozegrać.. a więc z facetem z ktorym jestem w tej relacji znalam się z.widzenia parę lat. Oboje byliśmy w związkach, ja zakończyłam swój pół roku temu on nadal jest w swoim od 6 lat. Zaczęliśmy ze sobą przypadkowo pisać po jakiejś imprezie na której się widzieliśmy. Od tamtego czasu ta relacja się poglębiała, na początku pisanie cale noce, potem spotkania i rozmowy po parę godzin ale niestety lub stety na ostatnim doszło do pocalunkow, pieszczot.. wyznał mi tylko, że chce zostawić tamta dziewczyne dla mnie i odkad mnie poznał nie sypiaja ze soba ani nie spotykaja sie, sa jakby w zawieszeniu ale tyle lat i pewne zobowiazania i sprawy nie pozwalaja mu z dnia na dzień jej rzucic. Trochę rozumiem ok tyle lat. Moze dziewczyna miala jakieś plany a tutaj wyskoczy jej z inna miłością, jednak męczy mnie taka relacja i ciągle mu to powtarzam. Wczoraj się spotkaliśmy, rozmowa dotyk przytulanie i jego czułość napisał ze dziekuje za cudowny wieczór dziś tylko w południe miłego dnia i mam metlik w głowie.. jak wy byscie postapily w takiej sytuacji? Myślę, żeby urwać kontakt chwilowo wziąść go na dystans bo w sumie zawsze jestem na jego zawolanie, odpisuje.. on zawsze odzywa sie rano i wieczorem piszemy po parę godzin bo pracuje 7-20 wiec myślę dziś nie odczytywać wgl jego wiadomości sprawdzić czy będzie sie wogóle interesował.. ultimatum juz probowalam dac powiedzial, ze sproboje jak najszybciej rozwiązać tamten zwiazek ale nie chce mnie tracić na ten czas.. Fakt faktem, ze faktycznie sie nie spotykaja od dlugiego juz czasu bo zawsze jest w pracy do 20(sprawdzilam) a potem pisze ciagle ze mną więc to niemożliwe.. ale nie umiem go naciskać i pytać o ich relacje o co im poszlo..

Gość gość
Aa ile on już tak ciągnie na dwa fronty ? Coś tu śmierdzi

Gość gość
Bo jak 2 miechy tak już piszecie i się spotykacie to facet coś sciemnia po prostu skoro jej nawet nie widuje to co to za związek? Czemu nie powie tamtej ze odchodzi skoro się nie widuja nie sypiają.

Gość gość
A weekendy razem spędzacie? Święto 11 listopada co z sylwestrem? Popatrz z.kim on spędza wolny czas czy z tobą czy tylko z tobą pisze?

Gość gość
15.46 dokładnie. Facet leci na dwa fronty, gdyby chciał to już by tamta zostawił. Dużo gada, mało robi a Ty naiwna jesteś i jeszcze będziesz płakała... Ile to już facetów tak zwodzi swoje kochanki obiecując rozwód z żoną lub zostawienie partnerki i jakoś zawsze jest ,, niesprzyjający moment" taaa :D

Gość gość
Póki co nie mialam okazji z nim spędzać żadnego święta czy sprawdzić z kim będzie, to swieza relacja więc nie oczekuje od niego deklaracji tylko naprostowania jak narazie sytuacji

Gość gość
Jak myślicie czy urwanie kontaktu coś da mu do myślenia? Znając zycie odpusci sobie i zwieje do bylej naprawiać kryzys..

Gość gość
Lepiej DLA Ciebie...

Gość gość
"jak wy byscie postapily w takiej sytuacji? " X Urwaly kontakt . A jak ma zamiar sie rozstawac z dziewczyna to niech to najpierw zrobi , a potem da znac .

Gość gość
Postaram się być silna i nie odzywac się

Gość gość
20.18 dokładnie! Jak długo już jesteś w tej relacji?

Gość gość
2 msc pisania, miesiąc spotykania

Gość gość
Zrób test czy w lóżku jest dobry.

Gość gość
Zrób test czy w lóżku jest dobry.

Gość niezły pomysł
zajdź z nim w ciąże to tamtą zostawi