Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE jestem

Polecane posty

Gość gość

żadną pieprzona nimfomanką!! w ogóle kto to wymyslił? przeproś Wojciech!w ogóle mnie nie znasz!!!

Gość gość
obraziłeś mnie tym określeniem

Gość gość
co to miało znaczyć,,jestem jako piąty''?

Gość gość
naprawdę uważasz że jestem jasnowidzką że od razu się domyślam kto do mnie pisze?kultura wymaga tego żeby się przedstawić!!!nie mam wpływu na to kto się mną interesuje albo kto się za mną ugania ,mam zgadywać kto do mnie pisze ? chore!zdeptałeś mnie i zrównałeś z błotem choć jestem kryształowa!

Gość gość
jak już to jako drugi!! zresztą nawet nie drugi bo Ty nawet ze mną przez TY nie jesteś!,proszę mnie nie obrażać.

Gość gość
Marek ,Paweł ,Tomasz -oni jedynie się we mnie podkochiwali i z żadnym nie byłam bo to ja decyduję!!! ja! rozumiesz??

Gość gość
Niezle :o :o

Gość gość
zresztą nadal uważam że to nie Ty pisałeś ,po co ktoś miałby chcieć mój numer? Ty miałeś mój numer ,jak mówię nie podawać to nie podawać. Jeśli ktoś nie potrafi się przedstawić jak człowiek to się nie daje numeru bez mojej zgody głupia Katarzyno!

Gość gość
jestem porządną i wierzącą kobietą ,zakonnicą chciałam być,zdeptaliście mnie! nigdy tego nie zapomnę,nigdy!sądzicie mnie po sobie! chore wypisywać takie podłe rzeczy na telefon! chamstwo!

Gość gość
jedyny mężczyzna z jakimkolwiek chodziłam ,całowałam się,współżyłam czy choćby na kawie byłam to mój mąż !!! rozumiecie!??nie daruję! wam tego !jesteście podli!zdeptaliście moją godność

Gość gość
ten Piotr z biblioteki jest jakiś popierdolony!to od niego pierwszego słyszałam to hasło ,pytam się na jakiej podstawie! i jakim prawem! mnie obraża!?